Ini Wilayah Hijau: Masih...


18 December 2013

Masih...


• بِسْــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْـــــمِ •

Assalamualaikum,

Yer, saya masih berblog...masih ada...masih lagi dengan belog hijau ni...masih ku disini;) Serius, jarang sangat update blog sekarang ni kan...hehe bukan kemalasan, mahupun kekeringan idea...tapi adalah kerana kekangan masa.

chewahhh, klise tak alasan. terima jelah alasan i ni. ha, terpaksa jugak hapdet ni sebab dah kena sound dengaa reader. chewahhh macam ramai reader je. tapi adalah lagi kot yang nak tahu perkembangan kan. kadang kadang memang di blog or FB je lah boleh tahu update kan. tak semua kawan tu nak meseg or call je nak tahu kat mana or apa keadaan sekarang kan.

Sekarang memang tengah banyak kerja, sepatutnya hujung tahun boleh la bercuti kan, jalan jalan ke.haha tapi disebabkan ada beberapa projek yang nak handover makanya terpaksa la dikorbankan semuanya. tapiii, takperlah, ada projek maknanya ada la gaji kan. gini lah company swasta,tak macam kerajaan kannn...

Sebenarnya, boleh je nak update kan, buat autopublish, buat kat rumah kan.tapi bila dah balik rumah,nak on laptop pun malas. dah sehari suntuk mengadap. nak blogging guna handphone taraaa syiok, keciktuek ;) FB je lah mampu dengan handphone tu. kalau blog tak puas sangat.

2013, menghampiri penghujung, hmmm tapi tu lah, daku masih macam ni. masih lagi berdua. setakat ni tak ada tanda lagi kehadiran si dia dalam perut ni. Bukan rezeki kami lagi. tapi alhamdulillah, 4orang opismate hany mengandung sekarang ni. semoga berjangkit la kat hany.aamiin. murah betol rezeki sorang sorang. ni baru opismate, tak kira lagi membe member....yang sound suruh update blog ni pun tengah mengandung jugak...sorang setahun kau...murah rejeki u tau...

Harapnya, tak ada la mulut mulut jahat perli ke ape...sah sah la nanti 4orang kt opis ni memboyot kan. harapnya korang paham la yer. jangan la ada yang nak perli merli ke apa. kalau daku yang ada kuasa, pasti daku buatkan diri daku setahun sorang smpai umur 35;) hihi aamiin.

2014,
hmmm macam banyak je agenda untuk 2014. semoga ALLAH murahkan rezeki kita semua...aamiin...

**nyah, doakan i tau...aamiin**
Komen
3 Komen

3 comments:

dayakhs said...

i always doakan u nyah..semoga taun 2014 lebih baik dari taun2 yg lepas..amin..

Lady D'yot said...

nanti time akak, trus dapat kembar..amin..;)

Rohani Hashim said...

Aamiin aamiin aamiin....
Tq nyah tq nadia