Ini Wilayah Hijau: 10,000


11 May 2010

10,000


okay, ini sticky entry...
setakat nih dah dua kali hany menang hits kan...


pengunjung ke 5005, anjuran jemariseni, hany dapat itu number 5005, dan alhamdulillah...hadiahnya udah sampei kok, 2helai tshirt, and of coz la hany bagi pada suami ku...hitam and putih...chanteqqqq mekasey


yang kedua pengunjung 19099, anjuran doc faryn. ini hadiah adalah handbag sembonia...hadiah masih tak sampai, xper la maybe doc busy kan...ini ramai sangat yg menyertai...and alhamdulillah hany bertuah di situ yer...ameen...


baru nih,
si fateha tanya, bila lak ko nak buat pengunjung bertuah ni? dia cakap wlaupon dia takder blog, tapi dia baca jugak. ko asyik menang je, bila lak nak buat kan. hurmmm niza pon ada tanya...okaylah.... sempena hany dapat number bertuah di blog hany sendiri 8888, maka hany nak buat la jugak hit hit nih.


ok, sape sape yang mengunjungi blog hany, dan tengok kt jumlah kunjungan tuh 10000, so korang capture la itu number yer....dan send mail to zukihany@gmail.com. dan hany tak dapat janjikan hadiah semahal handbag sembonia ker...atau sebijik ferrari kan...tapi adala hadiah untuk korang yang bertuah itu.....itu kaunter terletak  di bawah bahagian sebelah kanan yer...



nampak tak number 9009 di sebelah itu budak?
ha kalau kamoo tengok 10,000 maka capture la yer....and send to




Komen
12 Komen

12 comments:

Nor Aishah said...

nampak gaya hari2 kene masuk sinilah ye.. nak dapat hadiah jugek.. hehehe

suamihanyisterizuki said...

hehehe,

nampak nye gitulah gaya nyer...hehehe

Dokter faRyn said...

hany,

sorry hadiah belum sempat di-pos. saye oncall back to back. masih belum menyempat lagi :(


saye target nak pos next week kay.


nak join klik-klik hit 10000 u pulak :)

suamihanyisterizuki said...

Doc,

ok xper, faham...

heheh sila sila...masih banyak lagik nih nak sampai 10K ;)

Diyana Zulkifli said...

ade lg 800 lbh lg..ok2.nnti saye klik ari2,kot2 mengena 10000 tu.hehe

suamihanyisterizuki said...

a'ah diyana, banyak lagik tuh..bley lepak2 dulu, minom minom...;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

will try, InsyaAllah.. =D

suamihanyisterizuki said...

leily: sila sila ...smoger bertuah

fiezaradzi said...

rajin nye hannybunny ni buat beri hadiah.. hehe. lambat lagi ni.. saper la yg btuah tu ek..

suamihanyisterizuki said...

hehehe..

mungkin anda yang bertuah kan..mana tahu..;)

cikgu isza said...

tak pernah kena.. huhuhu

suamihanyisterizuki said...

alaaa...coba la mana tahu kali nih cikgu kena..eh mengena...