Ini Wilayah Hijau: Handbag dah dapat...;)


15 May 2010

Handbag dah dapat...;)



Semalam, hany ke opishhh lambat mcm opis ayah ko jer kan, sebabnya terlambat bangun pagi...ha jangan fikir bukan bukan lak eh...MZ lambat balek kej...ha yang tu citer next entry, skrg nak citer pasal handbag. masih ingatkah akan visitor ke 19099 tuh, anjuran Dr Faryn? so semalam sampai la handbag itu....


meh tengok gambar, malas nak menaip dah...



yang putih itu yer...dari dr.faryn

yang kat dalam tuh, hadiah besday dari MZ...hehehe tak masuk 16.5 lagik
dah dapat...tapi MZ punyer hany tak bagi lagik...hahaha


nak jugak letak gambar nih...
dr.fryn, sesuai kan dgn hany ;)
hehehe gewdixxx tol...
tapi kan, suker gambar nih sebab kurusss beb...hahahahaa


again, thank u so much mama aina ;)


Komen
11 Komen

11 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

yg putih tuh mmg lawwwaaaa betul lah

Ena said...

wahhhhhhh..

tahniah..

putih? memg sangat sesuai & cantek..

sy pun penggemar handbag color putih gak..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wow! Jelousnya I...

fazilzura said...

wahhh tahniah dpt beg

soclose2213 said...

BEST..BEST..HANY WATLA CONTEST LAGI..ARI 2 XDPT 10000 HUHHUHU

suamihanyisterizuki said...

lisya: ni la handbag putih pertama hany...

ena: ooo ok ok

mm: hehehe, jom kite join lagik contest yang ada di dunia blog nih ;)

fazilzura: mekasey

soclose: hehehe, tunggu nak masuk 20000 lak..hehehe hari tuh, hany pon xsempat 2213 tuh...

Diyana Zulkifli said...

yg hitam tu cantik gak:)

cikgu isza said...

seronoknyer dapat hadiah.. tahniah.. :)

Dokter faRyn said...

kan i dah cakap putih suit u better.


glad you like it!


:)

hanie@nisya said...

ade award utk hany :)

suamihanyisterizuki said...

diyana: hehehe tq

cikgu, hadiah besday esok hihihi

yeah betol doc, tq

nisya, sat noo....