Ini Wilayah Hijau: Maria Ozawa


27 May 2010

Maria Ozawa





Hari tuh hany ada baca blog fdausamad, ada la entry dia pasal dia nak g jepun...pastuh kan, membe membe dia duk komen, suruh bawak balek maria ozawa, maria ozawa, maria ozawa, maria ozawa........

hany pon felik, sape la maria ozawa nih kan...kok ramai yang macam suka kat dia...ishhh felik tol...pastu ye r kan, hany bukan minat cite jepun bagai kan...so tak brape tahu la kalau si maria nih actress kan...maka, dengan pantas nya, terus hany bukak google, taip mari ozawa laju laju, pastuh tekan enter pon laju laju beb... sebab perassan teringin laju laju je nak tahu kan...


sekali, result keluar...cisssss haram J betol...patotla ramai suke maria ozawa nih...haru betol ampeshhh, nyesal search nama dia...


Komen
7 Komen

7 comments:

soclose2213 said...

apa benda nya hany..nak tau gak..hany jom join contest saya

suamihanyisterizuki said...

hahah so close...search sendirik kat goole maria ozawa tuh...hehehe

a'ah sabooo, baru semlm amek gambor, tak buat entry lagik...mmg nak join pon..sabau yer...

~aSFaLiZa~ said...

ko ni mcm biat entry cite hantu yg hantu nya nama maria ozawa. saja je kan nak suruh aku google gak

nARd eLainY said...

hahahaa..kalau namanya lelaki, mesti knal sape minah nie..

suamihanyisterizuki said...

hahah as, google ar beb, ilmu nih hahaha


betol tuh nad, akak dah tanya j, panjang semua tahu maria nih...

FiRsYa MeLisSa said...

salam~~
bile baca entry sis nie, cepat2 tangan ni bukak google, taip nama maria ozawa..owh tidak~~!!!
gambar "panas" gitu!!
ngeee~~
sis--jom2..ada masa visit page kita yer..
kahwin dalam taman

tricksrex said...

haha..
pernah terkena camni gak.
tapi kat blog berd.
dok pk2 sape la minah ni.

hahaha