Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod Akhir


05 May 2010

Asmaradana Episod Akhir




Tq to soclose atas sinopsis yang dia bagi...mekaseyyy...tak tertido dia masa final asmaradana nih...so kat bawah ni adalah sinopsis dari dia, hany just copy paste jer....

suami zizah dah sedar cuma kena jalani rawatan. Amran telah menjadi gila dan berada di Hospital sakit Jiwa, Zizah pergi melawat dan Zizah rasa sedih sangat...sob sob sob (Zizah nangis) saper nama pakcik kawan ayah zizah tu, dia gtau Zizah akan ambil alih syarikat.


Setahun sudah Zizah berjaya mengemudi (hahaha bahasa) syarikat


Amran keluar dari Hospital Sakit Jiwa, balik kerumah nya dan ambil pistol. Zizah dapat panggilan dari uncle yang mengatakan Amran telah lari dari Hospital Sakit Jiwa, Zizah risau..Amran telah pun berada di r umah Zizah, Amran bunuh orang gaji Zizah, Suami Zizah Amran pukul sampai pengsan..Zizah berasa takut.Kemudian Zizah lari pergi ke bilik anak2 nya. Amran bercadang nk bunuh anak2 Zizah .Zizah merayu supaya jangan bunuh anak2 nya dan bersedia ikut kemana sahaja Amran ingin pergi..


Suami Zizah naik atas, Berlaku pergelutan lagi. Pistol ditangan Amran tercempak.Teruk suami Zizah kena pukul dengan Amran.


Zizah hilang sabar, ambil pistol dan tembak Amran..


Amran mati.. Zizah nangis, suami Zizah dapatkan Zizah, campakkan pistol dan peluk Zizah..Zizah nangis semahu-mahunya..
SEKIAN.. abis dahhhhh


Komen
0 Komen

No comments: