Ini Wilayah Hijau: WATERMARK


17 May 2010

WATERMARK




Mesti korang semua tahu kan, ape itu watermark kan...ummm bukanlah hany nak buat bisnes watermark pulak, tapi saja nak share dengan kengkawan semua pasal watermark nih.


Sekarang nih makin ramai dah blogger yang gunakan watermark kan, aperpon sebabnya, terpulang pada tuan punya yang menggunakan watermark itu sendiri. Ada yang gunakan watermark yang chanteq chanteq untuk tampak lebih chanteq gambar nya...ada jugak yang gunakan untuk protect gambar tersebut...

hehe,
hany pon ade watermark, dolu dolu tulis camtuh jer MZHANY tuh...sekarang dah ada watermark, walaupon tak chanteq mana pon tapi suker..sebabnya kaler hyejau...;)meh tengok watermark hany meh....



watermark nih, hany beli kat http://eybizzonline.blogspot.com umm, harga dia sangat la berpatutan..so kalau korang rasa nak beli jom ke eybizzonline....kalau rasanak cuci mata tengok jer pon ok kok...and respon dia sangat cepat ok..seyes...sangat puas hati ;)


Komen
4 Komen

4 comments:

soclose2213 said...

hihi tepat sekali..design semua mengancam..

fazilzura said...

hany ,

watermark ni mmg org jual yek ????

suamihanyisterizuki said...

soclose...kan kan kan

zura, a'ah orang jual..sila la ke http://eybizzonline.blogspot.com/

semurah rm3...hehehe

Oasis said...

Ingat kan free je benda2 cam ni. Rupanya kn byr jugak...