Ini Wilayah Hijau: Sengal betol la ko...


12 May 2010

Sengal betol la ko...





ni di tujukan untuk diri sendiri...
kalu korang tengok kan, nuff yang hany letak macam serabut dowhhh, ok yang bawah daisypath tuh, sebenarnya hany nak letak bawah post...maknanya bawah entry terbaru...tapi hany dah cuba dah tengok dari nuff ajar kan tuh, masih tak menjadikkk....


hany tahu hany tak reti...tapi dah try tak menjadik jugak...camne eh? hany yang sengal kot tak reti...cari code yang dia tuh pon tak jumpe kt blog hany nih...

Komen
5 Komen

5 comments:

stingray said...

nak letak macam kat blog i ke??
oh! simple je, boleh embed dalam template terus takyah nak pening kepala... nanti i bagitau ye...

jom join contest kat my blog!!!

(shoutbox bila nak pasang ni.... payah nak berinteraksi)

suamihanyisterizuki said...

hahaha,
tengah tengok tutorial org tu ler...;)

stingray said...

siap! http://zaifull.blogspot.com/2010/05/tutorial-embed-nuffnang-code-pada-post.html

Jangan lupa click nuff... hehehe

stingray said...

aaaa kan jadi tu.... tapi tak semua posting ada... latest je

suamihanyisterizuki said...

yer tahu yg tu...ok tengkiu..nnti malam buat chatbox...hahah dah berapa hari dah...asyik nanti nanti nanti