Ini Wilayah Hijau: Our Burfday...


16 May 2010

Our Burfday...




Sepertimana diketahui and of coz la hany ada hebohkan di MZHANY nih, 13Mei adalah besday my suami Mohamad Zuki dan 16Mei adalah besday hany. Tapi 13Mei tuh adalah hari bekerja, jadi kami tak celebrate laaa ahahha alasan kan...jadi kami bersetuju la nak celebrate masa 16Mei hehehe, isteri jugak yang menang ;)


Dahla masa 13Mei tuh, kul12.30 pagi 13Mei tuh baru hany wish kat MZ...hahaha padahal MZ berada di depan mata jer masa tuh.kitorg berdua duk syokkkk menonton tv. tapi masih orang pertama yang wish ok. ;)
pastu lak, 13Mei tuh MZ bekerja dari pagi sampai pagi. jam 5.30 pagi 14Mei baru MZ balek ok. so mano nak celebratenya kan....lagipon buat skali kan jimat...ye dak???


Kitorang tak beli kek sebijik tuh...sebabnya hany takmoo gemok...sebab nya last year kitorg beli kek yang kechikkkkk sekali, hany terpaksa habiskan sorang sorang...MZ makan pon dua kali coet jer...dak ke gilossss namanya tuh. so kali nih amek langkah bijak, beli yang slice tuh jer...jimat kan...;)








Hany teringin nak makan kek secret recipe, ok la kan beli yang slice nih jer kan. hurmmm, hany nak yang blueberry cheese, tapi tak de lak...so ganti la dgn yg yogurt cheese kot...hahaha sowiiii ar memang tak tahu nama ;) andddd ini pon hany sorang je yang makan, MZ makan pon amek rasa jer...sosah betol laaa dah la cheese, makin tambah berat...



hehehe, ni hadiah untuk hany, hadiah utk MZ? hahaha hany tak beli lagik...gilor kejamss kan...siap delay lagik bukan ape, susahlaa MZ tuh bila tanya nak hadiah ape...dia ckp tak kesah ape ape jer...pastu tiba tiba dia mintak nak handphone X6 la, pastu nak iphone...manyak chanteqqqqq... ;) esok baru nak carik hadiah ngn MZ nih...

Hepi besday utk kami ;)

Komen
20 Komen

20 comments:

Dokter faRyn said...

happy bday hany and hubby!

semoga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat. dan dianugerahkan dengan anak-anak yang comel2 dan beriman.


motif mention anak-anak?
hahahha.

kira sembonia tu hadiah bday lah ek :)

soclose2213 said...

mzhany..epi bufday..hope ur dreams come true..^.^

suamihanyisterizuki said...

doc.faryn...hehe xper, sama sama la doakan, kate org doa mak ni makbul...ameen

a'ah hadiah burfday, ;)


soclose: thank u dear...

AiZ said...

wah... ^__^ happy bufday untuk kedue duenye.. ^__^ sis juga yg menang.. ^__^

Hanybunny said...

tq aizzz...hehehe suami mengalah ngn isteri ;)

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Happy Birthday Hany... moga berbahagia dunia & akhirat.

suamihanyisterizuki said...

thank u mm, ameen...

Eciz said...

wahh. sama la. 13mei birthday my hubby. 16mei dia start exam. haha. kira sama la kn? kn? ;p

nak tgk apa yg kamu sudi komennn = BLOG PALING MENYENGAT

suamihanyisterizuki said...

ye ker same ngn my hubby la...;)

Amir Izzat said...

hee..nak kek satu..boleh? hehe
selamat ulang tahun..
semoga panjang umo dan terus berbahgia.. :)

suamihanyisterizuki said...

tengkiu amir..InsyaAllah...ameen...

dah habis la kek nyer...ahahah ;)

~aSFaLiZa~ said...

hapy besday beb

suamihanyisterizuki said...

tengkiu...

::Umiliya6677:: said...

salam..ermm tak terlewat agi..nak ucap happy belated besday..semoga..kalian di panjang kan umur murah rezeki...dan murah segalanya..iya..satu agi..bahagia ...dan kekal hingga akhir hayat dunia dan akhirat aminn

suamihanyisterizuki said...

Umi, mekasey bebanyak...doa tuh umi, ameen...alhamdulillah...and thank u so much...

Ida_Iara said...

hepy besday yer..to u n ur hubby too.

suamihanyisterizuki said...

tq da ;)

SUHAIDA SUPALIO said...

hepi belated besday kak

littlehumblelynn said...

happy besday hani & en hubby
smg murah rezeki & sentiasa saling-menyayangi smp akhir hayat..aminnnn

suamihanyisterizuki said...

suhaida: tengkiu dik...

lynn: tq...InsyaAllah..ameen...