Ini Wilayah Hijau: masih jauh lagik, baru 94++


10 May 2010

masih jauh lagik, baru 94++





hehehe,
lambat lagik nak cecah 10K kan...jangan wisoo dang lagik bab kate orang ganu tuh..huhuhu...umm hany nye blog nih, kalu korg refresh pon dia akan up number tuh...so kalu dah dekat nnti tuh, nasib la kalu korang nak refresh ke camno kan..masa memule letak hit nih, tak jompa plak yg unik tuh, yang mana kalu refresh pon still xnaik angka tuh...so sebat je la yang nih...and ade gambau adeq comel kaler hijo lagik...;)



Komen
3 Komen

3 comments:

Dokter faRyn said...

hany!

saye dah wrap hadiah tu, tinggal nak pos-kan je. most probably by this week kay :)

i'll let you know.

suamihanyisterizuki said...

yer doc faryn...

orite...

Ena said...

heheheh..

leh kutawe je le yeh!.. =D