Ini Wilayah Hijau: Kuciwa


27 May 2010

Kuciwa

Dah 2,3 hari hany duk berkenan ngn satu wedges nih, kat mane lagik kan...of coz ler kat jj jer...hahaha alain delon nye...kaler hitam, tak la tinggi mana...gambar tak de lak hany snap...ha ala ala mcm wedges kt bawah ni la...yang macam kaler merah tuh...yang hany kenan kaler hitam, terbukak sikit kat depan macam tuh, atasnya kosong jer...tinggi lebey kurang la mcm yang merah ni...


maka, tadi pergi lah..dengan riang ria nya, igt nak sambar terus laaa...sebab dah 2,3 kali try dah kan...lagikpon pergi time lunch mane sempat nak mencoba kan...pergi pergi...terus amek laju laju, bawak g kat promoter tanya size...sedeyyyy ;( dah takder size hany nak...seme size kecik jer...tanya lak yg kaler cream...pon samerrrrr sedey ar...dah plan baek dah...beli wedges nih nak buat basahan punyer...sekali takde plak...ke nak kena g jj tempat lain lak nih...


takper r, pasrah...lunch makan roti jer...kuciwa...

mr.google




Komen
6 Komen

6 comments:

nARd eLainY said...

cantik gile kasut tuuuuu...huhu

Nani # said...

cantik..
nmpk woww pakai kasut cenggini..
smalam aku g vincci, byk kasut baru beb..shantek2 lak tu..

fazilzura said...

WAHHHHHHHHHHHHHHHHH lawo nyeeeee

Ena said...

cantek gak tu.. tapi kan.. cam sy nie hanye leh berkenan kat mate jer la.. sbb kompem tak muat kaki sy yg cinonet nie.. yg ada hanye di VIncci... buhsan!!

IbuDhira said...

hany,
cantik kan wedges2 nih...aku pon berkenan la..ingat nk sambar gak nnti..

azah said...

hany! nnt azah link blog hany jugak ek :D