Ini Wilayah Hijau: CONTEST TTT


27 May 2010

CONTEST TTT





Yeahhhh, join contest lagik...hahhaah ni hany tengah rajin join contest nih, contest kali nih, hany siap ajak MZ lagik join...hehehe, sebab blog nih kan kepunyaan kami, MZHANY...hehehe tapi saper yang gilak kuasa? hahaha...


Syarat syarat:

  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print  www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.
  8. Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakan gambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
  9. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.
  10. Jadi follower porttuantanah.com.
  11. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung.


COntest kali nih adalah anjuran TTT, contest nih kena mengambil gambar yer...owhhhh apa kata korang melawat TTT nih untuk ketahui hadiah hadiahnya,,, KELIK SINI.



Banner contest


Inilah gambar yang MZHANY pertaruhkan...tadaaaaa....


cam biasa klik untuk pembesaran ;)

lagik sekali, jom jengah ke blog TTT, ok daaaaa.....


**penat tau pujuk MZ join nih, ni dia balek keje jer...pas makan, terus ajak posing..hehehe**

Komen
1 Komen

1 comment:

TTT said...

hye abg mz n sis hany
wah sweetnye korang (◕‿◕✿) hehe
suke tgk :)

abg pakai telinga bunny lagi tu ahakz XD

syarat semua ok!

TTT dah letak kat blog nanti abg n sis jengah ye (◕‿◕✿)

take care n good luck (◕‿◕✿)