Ini Wilayah Hijau: Mesti ramai yang tak setuju bila baca entri nih


18 February 2011

Mesti ramai yang tak setuju bila baca entri nih




Korang kenal FASHA SANDHA???


ahahaha, memang soalan giler? sikit punye glemer minah ni, dengan kontroversi tak habis habis, dengan gossip tak habis habis kan…sape tak kenal???


fasha104

HANY & MZ,
bersetuju mengatakan yang FASHA SANDHA ni CANTIK. huhu sama la pulak kan pendapat kami kali nih. yer CANTIK itu adalah SUBJEKTIF. mungkin bagi orang lain akan kata FASHA ni tak cantik kan…ini bergantung pada masing masing punya penilaian la….


dan,
MZ siap boleh kata, FASHA SANDHA lagi CANTIK dari AYU RAUDAH. aaaaa sudah..habisla kipas susah mati ayu raudah marah nanti. ni sebab MZ tengok cerita yang maya maya tuh. jom layan foto FS jom;)

fashasandha9 manis…ni dari cerita chinta tu kot


FASHA SANDHA/HIP
sexy lady…


fasha-sandha macam ella la pulak…


fasha-sandha-kelantan-vs-negeri-sembilan-2 masa tengok piala malaysia 2009, sokong kelate ker?



Hany ingat lagik,
dulu masa awal kemunculan Fasha nih, tak leh blah owh dengar suara dia…nak nak time dia menjerit eiii nak lempang laju laju je rasanya.


tapi, sekarang…hany akui dia memang besh berlakon. memang seronok ar tengok dia berlakon semua watak, bagi je kat dia…sure boleh jalan. tengok la kan, even kontroversi banyak, tapi still ada orang amek dia berlakon kan kan kan…sebab apa??? BAKAT mehhh!


hany rasa drama dia berlakon hany follow laa, dulu CHINTA, sekarang Samson&Delaila. besh!!


SAMSON dan DELAILA
“B, fasha ni cantik kan”

“a’ah, tapi kontroversi sangat”

“tu ler, tapi bakat pun power..tengok r ganer pun ada je yg amek dia berlakon”


ahaha,
MZ pun siap tahu kontroversi fasha nih. ye r…semua benda hany baca mesti hany update kat MZ malam malam. bukan gossip artis je laa…politik, sosial, hal semasa…hany kan radio kat rumah ni.;)


**setiap orang berbeza pandangan kan…so ini adalah pandangan hany, mungkin anda semua tidak setuju, aperpun setiap orang ada pandangan sendiri…eh eh agak agak nak luahkan pandangan anda kat sini, silakan**
Komen
29 Komen

29 comments:

Cik Moon said...

wlpon byk kontroversi.. tapi suka tgk lakonan dia..mantap~

ch@ said...

betul, cantik, ayu, muka dia lain dari yg lain tapi bukan alien. suka juga tgk dia berlakon, sama mcm hany la masa awal kemunculan, 'ngape dia buat suara mcm ni' hiii. tapiii bila dah semua channel pun dia, jemu jugak.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Siapa tau kan kalau di penghujung usianya beliau jadi seorang yg sgt alim, menutup aurat, solehah. Marilah kita sama2 doakan. Amin.

p/s : Antara Fasha dan Ayu Raudhah? I rasa... I yg cantik kot..hahaha...

haniazrina83 said...

cerita chinta best...
cerita seram2 pasal makan janin tu lg la yg fasha mandi berkemban tu
seram giler ceriter tuh..norish karman jadik hantu...perghh

tp ramai org menci fasha
patutnya benci jejai player tu
padan muka nora danish still tak terima dia
da le kureng hensem
harap kaya je la
cuba kalo tak kaya
konpom semua menci dia

bagus la clash dgn jejai tu
carik org yg lg bagus

rATu kEBaYA said...

kadang2 suka jugak tgk dia berlakon.. tp tulah byk gosip sgt..

mzhany said...

@cikmoon
ha betol tuh cikmoon, lakonan yg mantop ;)


@cha
ahah igtkn hany je yg rasa mcm tuh bila dgr pitching dia...huhu betol betol, bila semua dah muka dia, pasti org jemu...


@mm
InsyaALLAH...ameen. ye la kan mm, kita tak tahu apa akn jadi masa depan, mana tahu ALLAH bukakan pintu hati dia kan...ameen...

mm memang cantik...;)

mzhany said...

@haniazrina
weh aku pun takleh tgk cite tuh, takot wehh...ternginag ngiang. lg satu kan fasha ni kalau berlakon jd mangsa ke ape ke, menjadi gak...muke sedih dia tuh....


@aishah
huhu gossip tu mmg xleh ckp apa, itu dia sendiri yang create kan...

dayakhs said...

beb..wat ar review psl fazura plak..die pn chantek gak..sempoi!

mzhany said...

alaaa...aku tak minat sgt fazura...pastu tak tgk sgt citer yg dia berlakon...ahaha apa kata ko bagi intipati, aku post je kt blog ;)

b a m b a m ' s said...

cantik dan berbakat..tapi ...... byk sgt gosip murahan..huhuhu..

Jom baca: Jom singgah blog cik bambam! :)

nani said...

aku suka mengikuti perkembangan lakonan fasha, tp aku benci mengikuti perkembangan sosial dia..

mzhany said...

@bambam
yer stuju cantik dan berbakat, org kata pakej dah, tapi tang gossip pulak haiii


@nani
ha aku pun suke tgk cite cite dia. drama la selalu layan, kalau filem tuh kureng sket sbb dgn pengarah tak sesuai...selalu cite bo**h jer...

ozzy said...

Assalam..

Memang cantik tapi penuh dgn kontraversi..
pernah juga terbitkan en3 tentangnya di sini -->

http://ozzy2u.blogspot.com/2011/01/fasha-sandha-berbikini-pulak.html

mzhany said...

@ozzy
huhu ha itulah kontroversi yg WOW kan..yg berbikini tuh...ishhh mcm2...

apak cikidong said...

mmg la cantik tapi takde kualiti sangat... :P

Diyana said...

tak suke.tett.hehe.diyana lg admire fazura.heh.gedix cerdik yang sorang tu.:P

mzhany said...

@aoak
owhh psl kualiti hany taktau la nk ckp hehehe, tp tgk lakonan dia berkualiti la ;)


@diyana
hehehe, masing2 nye pandangan...owhh diyana suke fazura eh..ummm hany nk kena tgk gak r lakonan dia nih, sbb dh 2org ni sebut pasal fazura

Lagenda said...

dia mmg cantik..dia mmg berbakat dlm lakonannya..tmbh2 lg bila berlakon dlm aksi penggoda

cuma...tu lah..bnyk kontroversi yg dia buat sendiri. Kan syg...popularitynya jatuh kerana sikapnya sendiri

Ted said...

cantik, suka je dia. tp cantik luaran, dalaman tak

mzhany said...

@lagenda
a'ah mak bab menggoda memang serah kt dia kan..ahaha adalah realiti dia mcm tu?? oh oh tidak ketahuan...;)


@ted
huhu memang cantik akn, dalaman tu ummm semoga dia dibukakan hati untuk mencatikkan algi dalaman dia ameen

Hanis MY said...

Hany..comel ok..ayat "hany kan radio kat rumah" haha sgt comellah... betul tu fs mmg berbakat tapi byk kontroversi, fazura pun gitu gak kan...

munna said...

kak munna tak tahu dari dulu lagi mmg tak minat dgn dia...

kella said...

haah.. memang la dia cantik.. tapi bekeng dia tu tau.. hehheee

MiSzfieLah said...

Tetibe sebuk jgk kan nk komen. Sy suke tgk kebykan drama fs tp filem mcm xde sgt yg btol2 igt. Drama tv yg plg suke chinta lah mmg best cite tu dan lakonan die pun mmg menjadi. Tp drama dia atilia tu mcm nk jd boyish ganas2 dgn suara die tu mcm x ngam sungguh la xsuke. Mmg out. Tp psl die cun tu adalah mmg cun pun xnafi lgsg. Awal2 kemunculan die kan sy suke die ok tp sbb dh byk sgt gosip xoxo jd mcm x brape nk berkenan. Semoga dia dpt berubah ke arah kebaikan satu hari nnt begitu jgk kita2 semua ;)

P/s: owh fazura mmg cun dan suke die jgk. Hehe

ardinihumaira said...

sebenarnya, fasha cantik.. hehe :D lariksssss

mzhany said...

@hana
heheh mmg pun hany radio, sbb semua cerita hany akn inform kan, mcm la suami tu tak baca paper kan...;)
a'ah kontroversiii


@munna
kakmunna, hehehe adalah tu benda kan buat tak suke, then xhairan kalau org xsuka sbb mcm tahu kenapa kan


@kella
ye ker dia bekeng? tak tahu pulak bab dia bekeng nih


@dni
hehehe xpe xpe, jgn larikss xder org marah huhu

Norhafiza said...

hahaha...No tak suka la hany..Abang pun kata xcantik mana pon! hahaha..

tp betul kata hany..lain org lain pendapat kan..No kan klo ada je muka dia mesti No kata "takde org lain ke?.." hahaha...jangan marah je hany..

Suara dia masa ucap 'TERIMA KASIH' time dpt award dlu macam org dlu2..ala lebih kurang macam minah yeng yg suara halus2 nyekit tu hahaha..ketawa beso No ngan Abang..

ops! hany jangan baling kasut kat No ek hahaha..

mzhany said...

@no
mmg pun suara dia mcm cerrik kan..ahaha alahai hany takde la sampai nak marah, kan dah cakap pandangan setiap orang berbeza...

mzhany said...

FIelah, ahahha nak bgtahu komen kamu tang FS ni, masuk spam dan rohani adlaah tidak tahu akan spam ni, br je cek dan dah publish komen kamu. seyes tak tahu menahu...ceittt...


a'ah drama chenta sgt besh!