Ini Wilayah Hijau: Korang masa sekolah dulu, ada tak adik, abang, kakak angkat???


11 February 2011

Korang masa sekolah dulu, ada tak adik, abang, kakak angkat???







Ada tak? ada tak?


Tipuuu lah, takkan takder kot! tak cayalah!!! Hany. of cozzz ada. semua hany ada, Adik angkat ada 2orang lagik, abang angkat sorang je kot…ahaha kakak angkat pun sorang. chewahhh balance tuh…


Ni kes nya nak cite pasal adik angkat nih. tapi serius, hany berangkat angkat ni, betol betol angkat tau…idokla nak feeling feeling. hany ada 2orang adik angkat, sorang lelaki sorang perempuan.


yang perempuan ni, mata dia sepettt, cantik woo budak ni, hany panggil dia SUE jer. muda 2tahun. hany ar yang proposed nak adik angkat kan dia. tak de adik katanya kan…chewahhh… dia sekarang ada kat KL gak, ikut suami dia…see masih berhubung lagi ape.


yang adik angkat lelaki plak…
muda setahun dari hany. dan Alhamdulillah, adik angkat hany ni akhirnya menamatkan zaman bujangnya. Alhamdulillah…TAHNIAH buat Nazmi.


03022011_002_

Kebetulan hany balek cuti raya cina baru nih, dia pulak melangsungkan perkahwinan, jadinya sempat la hany hadiri majlis dia. itupun masa majlis sambut menantu.


eh eh,
korang perasan tak, muka pengantin lelaki ni macam Gambit? alaaa pelakon tuh laaa…ape ke nama penuh dia. tapi hany hanya tahu nama dia Gambit jer.

0146434651

ada iras tak? hehehe maybe sebab hidung mancung nya kot yang menyebabkan kelihatan ada iras kan.huhuhu….


Nazmi panggil hany kak nie, tapi ejaan dia k.ne. hanya dia sorang je eja macam tuh. so kalau dia send sms dari nombor mana pun memang tetap kenal la. ingat lagik, dulu dulu time datang beraya rumah hany kan, dia dengan aweks dia selalu gaduh. time raya je gaduh, pastu lak kat rumah hany lak tuh.hadoiiii sabo je lah…mak hany pun dah kenal la dia nih…


okaylah,
Semoga berbahagia hingga ke alam syurga…ameen….
Komen
10 Komen

10 comments:

Cik Moon said...

ermm..cikmoon bukan stakat ada adik angkat jer.. anak angkat pown ada masa zaman sekolah teknik dulu..hehehe

qasehraihan said...

haha..ada yag nk ambik saya jd adik angkat..boleh sy g ckp..xnak seba saya dah ada KAKAK...kahkahkah..lawak2

gambit tu xkenal..hohoho

Norhafiza said...

ada, ada, ada...hehe..

ha'a..ada sket tang idung ngan mucung tu hihihihi...

Nafisa81 said...

gambit tu tak berdisiplin dalam suratkabat komen...tp akak lg minta shah jaszle

mzhany said...

@cikmoon
waa siap ada anak angkat tuh...cayalah cikmoon


@qaseh
kak, memang power r jawpan akak hehehe. gambit ni tak glemer sgt laaa


@no
ha tang hidung je la sama kot ;)


@nafisa
o ye eh kak, sy tak tahu sgt, sbb dia ni mcm xbyk berlakon. a'ah shah jaszle tuh mmg besh gak r lakonan dia

syalinda johari said...

aku ada kakak angkat.. abg angkat pun ada.. last2 abg angkat tu jd la boyfren cinta monyett.. kuangkuangkuangg...

Liza said...

masa kat mrsm mmg ada kakak or abg senior nak jadik kan pet sis or pet bro, kena stuju je lah kalau tak kena ragging lak

mzhany said...

@syalinda
ahaha ko mmg cun beb, sape taknak buat adik angkat weh...;)


@liza
ahahha paksa rela la nih liza huhuhu

mamaaizara said...

azi ada kakak yang suka nak buat azi adik angkat tapi xsempat berangkat...sbb azi pemalu..hi3

mzhany said...

azie, hohoho glemer gitu ye azie nih...;)