Ini Wilayah Hijau: Google, YM di peti ais


10 February 2011

Google, YM di peti ais


hurmmm,
boleh ke google dan ym di peti ais?


hehehe, bolehla, sebabnya ia adalah fridge magnet.


080220114737

nampak tak tuh, google, ym. hihihi cute owhhhh. ni semua hany beli kat masa jenjalan kat KB MALL. giler owhhh tengok benda cute miut ni. pastuh kan, kata orang IT, nak la jugak ada FM yang IT IT nih.


070220114676

ha, tengok tengok…
ada twitter, astro, roxy, google, ym, youtube, facebook…eh eh FB dia kaler hijau la, biru takdok plak…ada MCD, Xpac, hotlink, panda, ha tengok la tuh, tak larat nak senaraikan semua ;)



FM yang kecik kecik ni, RM5 untuk 3barang. maka rembat ler huhu, MZ pandang je. biasa lah pompuan kan, benda benda cute ni memang cair owh…


**ada lagik hany beli benda benda cute nih…next entri ya**
Komen
12 Komen

12 comments:

ch@ said...

kena cari ni, hahaaa. ingatkan gambar bawah tu kat peti ais hany, gila banyak.

JaJa'Z said...

hany..nak gi beli lagi ker? kalau nak gi beli lagi..jaja nak kirim beli bleh..kiut miut la plak fm tu...kalau bleh..let me know yek..plssss :p

Diyana said...

berkenan jugakla..hany,ape kata balik beli byk2..nanti jual online?diyana of cos beli.^^

wida said...

wah..byknya..best best

SHAFIDA said...

HAHAHHA.. MEMANG CIUT..SAYA PERNAH BE LI..TAPI BIASALAH, ANK2 PANTANG NAMPAK BARANG LAWA SKIT..TERUS DIUSIKNYA...MARAH2 PUN XJALAN..KALAU TINGGI, USAHA CARIKAN KERUSI.PANJAT N AMBIK....LAST2 DOGEL GITU JUGAK PETI AIS KAMI

Norhafiza said...

wah..comel2 belake hany tp No sama la ngan shafida..huhu..skang yg ada adiah dr kiub megi jek..gambo ayam tuh..

qasehraihan said...

nak jugak!!!
sy pun gila benda tu!!haha

fiqkbe said...

naper kt jb xde jual pun mnde2 comel cmni? huhu...

Hanis MY said...

huwaa nk jugak koleksi magnet ni... hany? brg hana anta belum sampai eh? risauuunyaaaa....

~aSFaLiZa~ said...

kenapa ko tak roger wei. lain kali ko balik nak la kirim fm yg pelik2 ni.

mamaaizara said...

dh lama xgi KB MALL, mcm2 ada ek,,,

mzhany said...

@cha
kalau mcm tu kt peti ais hany, mau nye kena bebel dgn mz...hohoho


@jaja
owhh ok jaja, nanti kalau hany balek kelate hany roger k. tak expect pun org suka...tu tak terfikir nak beli byk2...


@diyana
hany langsung tak terfikir nak beli byk2, takot xde yang suka. ok nanti balek kelate hany belikan yer


@wida
geram kan tgk...


@shafida
fida, ye lah kan budak2 ni mmg mcm tu.hany ni anak sepupu dtg sekejap pun dah patah2 FM hany tuh...


@no
a'ah comey no. tp tu lah kalau dgn budak2 ni mcm2 la jadinya...


@qaseh
kak, nanti sy balek sy belikan k. nanti sy roger...


@fiq
umm xsure la fiq, kat ganu pun akak takjumpa jugak...ni kat kelate...


@hana
nnti hany belikan k.
hana, hany dah emelkan kat hana tau


@as
alaaa aku taktahu weihhh. aku igt xde org minat menda2 gini. takpe aku janji aku kelik kelate lagik aku belikan k...


@azi
ummm bykla gerai2 yg jual benda2 ciut miut, tuh azie...