Ini Wilayah Hijau: Tenuk Theme


28 February 2011

Tenuk Theme

Last week,
ada sambutan hari lahir lagik kat opis hany.hehe boleh dikatakan sebulan sekali kitorang akan makan kek. yerlah kata sambutan untuk staff perempuan, so yang lahir berbeza bulan…jadi hadaplah kan….


Tema kali nih adalah HITAM PUTIH a.k.a TENUK THEME! mari tengok gambar…biarlah gambar bercerita…chewahhhh


DSC00725 kek, tiramisu…


250220114908 Inilah orang yang dirai…sgt comel…


250220114917 bersama hadiah hadiah dan hadiah ;)


DSC00733 lampu kasi totop


owhhh,
kali ni sambutan hanyalah di pantry ofis, sebab ada sedikit masalah teknikal ;)


250220114915 kan dah cakap, sila duduk sebelah besday gurl sure ada gambar korang;)


edit2 hadiah…


edit3 hadiah lagik…


edit4 dan lagik…


250220114932 antara aksi comel…suker


SDC12797 group foto…tenuk theme;)


edit1
hitam putih


eh eh,
last last sebelom habish entri nih…

edit gambar kesukaan tuan rumah ;)


ha,
minggu nih ada lagik sambutan hari lahir…tema REDmummy lagik tau!


**alaa takde baju merah laaa…hahaha hany ni banyak baju hijau jer**
Komen
4 Komen

4 comments:

wida said...

bestlah..tiap2 bln dpt mkn kek

Norhafiza said...

a a..best hany..dapat makan kek sll..opes abg buat 4x sthn je maknanya kumpul tiap 3bulan hehe..

Ted said...

AKAK, RASANYA SAYA PAKAI TENUK THEME HARI2 KOT NAK NAIK COURT.HEHE

munna said...

comel dan ceria.. birthday girl tu....