Ini Wilayah Hijau: Friday @Pulau Duyong


04 February 2011

Friday @Pulau Duyong



Fuhhhh,
kalau dah namanya kampung kan, rumah kayu. tido malam serupa tido dalam igloo owhhh. bagi orang yang dah kawin, sangat seronok oooo ahhahaa....berkepit je la tidonya kan hihihi, Syukur Alhamdulillah dah kawin, ad gak heater di malam hari kan ;)


hari Jumaat selalunya, kalau di Terengganu,
kebanyakkan kedai di buka half day jer. selepas solat Jumaat selalunya banyak kedai di tutup. tapi ni mungkin disebabkan cuti raya ni, maka ramai orang kat bandar KT tuh, maybe sampai ke petang lah kedai di bukak. hari ni misi hany mencari barang barang barang yang dah di list kan sebelom balek lagik ;)


- keropok untuk hadiah GA hari tuh, xcukup sebab hany tambah last minit kan. so pada yang bertuah sabar  
  yer
- nak cari serunding, member pesan
- nak cari rempah rempah...hoho senang beli kat ganu nih, dah ada kedai feberet
- nak beli lada lumat (cili giling tuh)
- nak beli nisa (gula melaka)
- nak beli teh wangi
- nak g kedai emas, eh eh survey jer ;)
- nak g cari stock sluar kain pelikat, kain batik...nak try berniaga laa...korang bagi support ye nanti, beli 
  hehehe
- nak makan bihun sup (mcm xsempatje nih)


ada la nanti tuh ad hock nye benda...hihi


ok,
macam biasa, kala malam baru dapat BW, jengah jengah rumah korang....eh tenet sini slowww ar, digi la. maxis superrr power ;)


ok daaa...
Komen
8 Komen

8 comments:

qasehraihan said...

waaa..indu dodol daun palas..
sgt suka dodol tu..

Anonymous said...

Tlg kem salam kat mak mertua aku kt sebelah tu...
-lizasue :) -

Hanis MY said...

wahh padatnyaa jadual..apapun tetap best kan balik kg selamat bershopping hany...

ch@ said...

wah penuh jadual dia balik kampung, kalau kita semua terisi dgn shopping aja, hahahaaa. pastu membungkang tidur, mujur raya cina ni tak balik Jhr, kot tak mmg kembang la badan ni.

Norhafiza said...

yeah...borong hany janganng dop borong....errr jangan lupe cari rempah ratus tu mane tau nak buat nasi dagang lak hehe..

Ena said...

best arrr balik soping cenggitu.. ena tak dapat la sangat.. banker lg 1 tak de.. huhu... tapi soping tetap soping.. weee!!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Waa bestnya Hany duduk dlm "igloo" ada "heater" plak tu.. Selamat Pengantin Baru!!! ;P

Tak banjir ke sana?

Lady D'yot said...

kalau murah2 kaain batik tu, nk beli gak..;)