Ini Wilayah Hijau: Okay tak macam ni…


25 February 2011

Okay tak macam ni…

Hari ni,

ada sambutan majlis hari lahir di opis hany, dan temanya adalah Hitam putih….hehehe tenuk theme!

 

 

dan…

inilah gambar yang hany paling suka…ooo yeahhh!

 

 

250220114918 tak di edit langsung….

 

 

editbagi glow glow glow sikitttt…

 

 

ha,

hany sangat suka gambar nih, selamber je muka…walaupon gambar tak di edit tuh, tetap hany suka. gaya macam nak tunjuk cincin jer kan…ahahaha, pastuh sepupu hany cakap, ayu semacam jer…tak macam ko la hany…see hany bukanlah seorang yang ayu, dah nama pun hany kan….

 

 

tak caktik kan tudung hany pakai….ahahaa kakmas siap cakap, selebet la ko hari ni hany…sebbanya kes yang awning dalam tuh kelepek jer…

 

 

Alkisahnya macam nih,

hany kan beli shawl panjang tuh set dengan anak tudung nih. kan kalau pakai anak tudung nih, dia akan melekat, jadi muka pasti bolat jer kan. hany yang nerd dan tak pernah pakai anak tudung mcm ni, pergila bukak jahitan kat belakang sampai separuh, dengan harapan nak bagi muncung…sekali ko…kain cotton yang berat itu tak mampu nak jadi muncung, terus terusan kelepek macam ni. sudahnya, ha naseb ko la…pakai jer….

 

 

sampai opis,

mereka yang berpengalaman bagitahula, kena beli ape tah, masa nak iron, spray dulu then baru la iron, nanti jadi keras, maka tegaklaaaa anak tudung itu.ntah la hany pun taktahu dan tak pernah cuba….

 

 

takperlah, nanti kita try. tadi tunjuk kat MZ gambar ni, cantik dia cakap hehehe, pagi tadi tak pulak dipujinya masa keluar….hurmmm

 

 

**semangat dah datang…;)**

Komen
9 Komen

9 comments:

ardinihumaira said...

kena beli fabric starch kan kak :D

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Inner tu mmg berawning ke Hany? Bukan yg jenis Syria lembik tu? MM skrg ni klu pakai inner syria, dah malas nk tetas2 bg muncung, biar je membulat mcm tempurung kelapa.. Hehe.

munna said...

kak munna tak boleh pakai yg macam ni... nanti terserlah muka yg gebu lagi gebas ni...

Norhafiza said...

No pun takleh pakai stail cam ni..muka No kan bulat..kekgi jadi supe woh gomok hahaha..tp hany pakai cantik plak..sebab ada bentuk muka hehe..

mzhany said...

dni,
a'ah kena beli benda alah tu.akak xtau.hoho

mm,
xde awning mm,salah tulis.yg syria tu le...tu hany tetas,tp jd kelepek mcm tu plak.kalau xtetas mmg bolat sgt.

Kakmunna,
hehe,hany pun bolat la kakmunna.tp teringin gak nak pakai.tu slumber pakai gak.

No,
alaa no slumber je pakai,huhuhu no tetas anktudung tu kt blakang n guna fabric starch tu.

nisa said...

kalo nisa tetas kt belakang je..xde spray fabric starch..tp mmg pernah dengar org kata kalo nk keraskan bahagian nk muncung tu kena spray fabric tu..dpt tips tu dr radius site kalo xsilap..hmm

fiqkbe said...

wow, kak hany mmg nampak lain la dlm gmbr ni. woot woot =D

kella said...

haaa..memang nampak ayu dan hany nampak sungguh lawa ! :)
bukan puji lebih2 tapi realiti yaa...
suka kan, bila di dia yang puji! ohhhh...

azzey said...

Sker gak tgk gbr tu..npk natural n sweet je