Ini Wilayah Hijau: Karnival WOW Putrajaya


14 February 2011

Karnival WOW Putrajaya

Ahad,

hany berjaya pujuk MZ untuk pergi Karnival WOW Putrajaya nih. itu pun lepas solat Asar baru boleh pergi. syarat MZ letak.oklah kan…pergi je lah.

 

 

Boleh tak hany terbayang dan teringin nak naik belon panas tuh. sekali pergi tak de. eh eh hany silap ker? belon panas tak de eh kat karnival WOW nih?

 

 

sudahnya, jenjalan je lah kan…

 

 

tapiii, masa duk cari parking. memang full la, dah tu hari ahad hari last kan.kereta bersusun weihhhh….memang kena parking jauh la. tengah duk usha usha parking sekali nampak la…

 

 

130220114795 alalala tok…alalla tok…

 

 

dah parking full, harusla orang park tepi jalan. tapi takla sampai menghalang jalan pun…hurmmm ntahla…habis nak buat camno kan, dia jalankan tugas dia, yang pengunjung lak dah taktahu nak park celah mana…

 

 

sudahnya MZ park memang jauh ooo. menapak la ko hany. nak sangat datang kan. kejap je la duk sini sebab hari mendung. dahla park jauh, kan hujan…mau kuyup dulu baru sampai ke kereta kan.

 

 

**eh eh ada lagi hapdet on karnival WOW nih…nantiiii**

Komen
7 Komen

7 comments:

Lady D'yot said...

belon tu ada time awal pagi ngan malam je..tp hari sabtu lepas ujan, dia naik lambat..kul9 kot baru ada..sy pon naik time pg tahun lepas je.

Hanim Mahali said...

Tak sabar mau tunggu updated pasal karnival tu...

azzey said...

Td pun ada terbaca ttg karnival ni dlm 1 blog. knplah sy blh x tau ttg karnival nih..:(

mzhany said...

@lady dyot
uuu sedey owh, beriya berangan dari rumah nk naik belon...kuciwa...


@hanim
hehehe ala tak lama sgt duk sana sbb hujan


@azzey
owhhh hany pun tak tahu sgt, last last br tahu, tgk kt fb...

nisa said...

oh..hany mesti nk naik belon panas tukan?alahai xde rezeki pulak...xpe lain x hany naik k..nisa pun mcm nk naik plak bila hany citer pasal belon panas..hehehe

Liza said...

nanti update yer pasal karnival nie, mmg niat nak pegi

mzhany said...

@nisa
ha nisa, sedey owhhh...mau kena tunggu tahun depan pulak nih. nanti kalau ada lagi kt putrajaya nak pergi lagik


@liza
ok liza, tp tak byk sgt gmbr laaa sbb kejap je pergi, hujan...