Ini Wilayah Hijau: Dasar GERSANG!


19 February 2011

Dasar GERSANG!

Dapat mesej ni hari ni,

dahla hantar kat number broadband. ape nak jadi laaa….

 

 

2-19-2011 12-51-17 PM

 

 

Aper nak jadi la zaman sekarang ni?

Komen
9 Komen

9 comments:

wida said...

teruk betul sape yg hntr tu yer..
sy lagi teruk..prnh dpt gmbr yg bukan2.
kalau jumpa depan mata sape yg send benda merepek tu..nak ligi2 kepala diaorg.

mzhany said...

woo ye ker? slumber je kan main hantar2 nih...issshhh rosak rosak

tricksrex said...

haha mak sy pnah dpt camni ade ke die pegi reply sms tu kasi ceramah kat org tu hahaha

anen said...

hoho

qasehraihan said...

uiksss..macam2la ek..
saya pernah jg dapat..

jengukla rumah kita..bz hany lama xdtg..hehe

wahida said...
This comment has been removed by the author.
kella said...

cheh! giler gersang~ memang gak pernah gak dapat sms camni..uh!! nak buat apa! buang je ler msg tu.. dalam dunia ni, macam macam dok ada, siap iklan iklan lagi.. hmmm

Liza said...

apa lah nak jadik zaman skrg nie, risau gak takut anak2 tepengaruh

Norhafiza said...

eiiiish..lam tepon No ngan Abang pun sll trima yg ngarut2 cam tu..terus delete!..