Ini Wilayah Hijau: Munif Hijjaz Perfume


14 February 2011

Munif Hijjaz Perfume

Pastinya semua telah maklum akan Munif Hijjaz ada mengeluarkan perfume, yang mana HALAL dan boleh digunakan untuk solat. sebenarnya dah lama hany teringin nak bau perfume keluaran Munif Hijjaz nih. tapi tak berkesempatan.


Hari ni,
pergi la kedai runcit, nak beli sawi.hehehe nak buat mee goreng, sayur plak tak der. lepas tuh kat sebelah kedai runcit ada la kedai jahit, pastu ada banner Munif Hijjaz nih. terus hany pergi la. nak usha usha la…hehehehe


Sekali,
cium cium cium, bau bau bau eh eh macam dah jatuh cinta la dengan bau satu perfume nih. kod dia M3. Terus beli hihihihi. tapi tapi tapi, bukan untuk diri sendiri tau. untuk suami terchinta ;)


140220114835


140220114836

Size 8ml. harga RM22. ni adalah packaging lama. sekarang packaging dia dah chanteq tau. geram sangat tengok. kalau teringin nak tengok, jom la jengah Munif Hijjaz Perfumes


Baunya serius, memang memikat hati hany tau. hehehe mestilah beli yang hany suka sebab hany yang tinggal dengan MZ.huhuhu kejams dan sedikit tamak sbb beli ikut sendiri punya selera.


Tapi,
ALHAMDULILLAH, MZ suka baunya. dan dah pakai masa nak solat Isya’ tadi. fuhhh bau nye, rasa nak terkammm jer auuummm;)
Komen
8 Komen

8 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah wah wah Hany... Romantiknyaa... Mesti cik abang bertambah sayang kat wife dia.

Hanim Mahali said...

auuummm... mengancam.... ^__^

ozzy said...

assalam..

uikk..bau sampai nak terkam ..bahaya tu nanti jadi hari2mau hehe..

mzhany said...

@mm
hehehe mm...ameen...


@hanim
aummm ahahhaa


@ozzy
ahaha itu ler bahaya jugak tuh ;)

fiqkbe said...

akak, bleh tolong fiq x? print screen kn notis yg ada malware bila nk masuk blog fiq tu. fiq x dpt detect la. huhu...

qasehraihan said...

wow~!!
harus di rembat ni~!!hehe

Norhafiza said...

ooo ye ke hany..No pun macam dh terpikat nih hehe...nnt leh cari kat Labuan ni dh sampai ke belum..betul tu hany, No sll yg tentukan mn bau yg sesuai dan berkenan hihi..

mzhany said...

@qaseh
kak try la beshhh


@no
ha no, tu la sama la kita nih suke tentukan bau yg besh utk suami.ye lah kite kan yg nak bau...kalau pilih yg kita tak suka apa guna kan ;)