Ini Wilayah Hijau: Ana Edar: Habbatus Sauda’ Booster Plus


16 February 2011

Ana Edar: Habbatus Sauda’ Booster Plus




Mulai sekarang,
hany akan selitkan satu entri mengenai produk Ana Edar, yang hany sendiri telah gunakan,masih gunakan. Bukan la nak promote lebih lebih, tapi sekadar berkongsi apa yang baik.

130220114786 inilah Habbatus Sauda’ Booster Plus, 10ml



KENAPA Habbatus Sauda???

“hendaklah kamu memakan habbatus sauda kerana ia mengandungi ubat untuk segala jenis penyakit melainkan al-saam (mati)”

Hadis Riwayat At-Tirmizi


130220114787

cara pengambilan senang sahaja, hanya titiskan 5titik ke atas lidah, atau masukkan 5titik ke dalam air suam dan minum. 2kali sehari iaitu pagi dan malam semasa perut kosong.


5titik Habbatus Sauda’ Booster Plus bersamaan dengan 7biji Habbatus Sauda


KENAPA Habbatus Sauda’ Booster Plus?

sebab, bukan senang nak dapat kan Habbatus Sauda kan, pastu pulak kena makan 7biji setiap hari. dengan Habbatus Sauda’ Booster Plus ni dia dah ekstrak kan dah siap siap dari habbatus sauda itu sendiri. jadi memudahkan pengguna untuk mengambil/minum.


130220114788

130220114789
bahan bahan adalah ekstrak habbatus sauda, madu dan cuka epal.


130220114793
ha inilah dia Habbatus Sauda’ Booster Plus, gunakan penutup dia untuk titiskan ke atas lidah.


honestly, rasa dia pasti boleh diminum oleh semua golongan. rasa dia masam, tapi masam yang light jer. kalau compare dgn masam epal hijau, lagi masam epal hijau.


KENAPA Habbatus Sauda’ Booster Plus?

Kerana ianya dijamin HALAL, mengikut standard pengilangan Islamik IMP. kerana ianya adalah produk ISLAM bumiputera. sah sah HALAL. keluaran ANA EDAR SDN. BHD.

Dihasilkan secara teliti melalui kaedah "water extraction" bagi mendapatkan pati habbatus sauda' asli dengan zat dan nutriennya terpelihara dan digabungkan dengan madu asli.


Harganya adalah RM39.90

agak agak kalau terasa nak try la kan, nak beli cubalah email hany yer zukihany@gmail.com

**sekadar berkongsi benda yang elok dengan sahabat sekalian**
Komen
5 Komen

5 comments:

Siti Hajar Masri said...

sy pun amalkannya..

ardinihumaira said...

produk habbatus sauda memang bagus.. makcik duk kat mesir selalu pos kan produk habbatus sauda :)

mzhany said...

@hajar
umm bagus kan amalkan habbatus sauda nih


@dni
waa beshnye dni, dpt habbatus sauda dr sana besh besh...

Norhafiza said...

masa dlu2 No penah minum yg jenis minyak tu..tuang 1sudu kecik lam air suam..tp mmg dh lama tak amal nih huhu..

mzhany said...

@no
ooo hany baru je nak amalkan ;)