Ini Wilayah Hijau: Karnival WOW Putrajaya Kancil yang cute


17 February 2011

Karnival WOW Putrajaya Kancil yang cute



Ha,
sambungan Karnival WOW Putrajaya, eh eh sebelum tu, karnival memang dah habis langsung nya. maaf yer hany tak letak pulak tarikh. ampun.


Kali ni nak tayang gambar kereta yang telah di modified, di make up bagai. kalah perempuan make up. ahahha apakah logik perbandingan in? huhu


130220114806 kita bermula dengan hijau yer.hijau sebab lepas ni semua fink


130220114809peminat hello kitty tegar nih;)


130220114807  fink…


130220114808 jugak peminat hello kitty nih, eh eh look at the rim, WOW love love gituh…


130220114814 peminat hello kitty lagik. tengok side mirror


130220114815 hello kitty jugak.


Kebanyakkan kancil yang dipamerkan kat sini, majoriti hello kitty lah yang jadi tema. serius kagums weihhh, bukan sekadar di body kereta yang dihias, dalam kereta pun dihias indah. uishh terpegun ar tengok.


tapi amek gambar ni laju laju owhhh sebab hujan boleh turun bila bila masa jer;)


**ada lagi 1entri pasal Karnival WOW Putrajaya nih, lepas nih,ahaha ni 2nd last la;)**
Komen
10 Komen

10 comments:

ch@ said...

mestila tertarik dgn kancil hijau tu kan? hahaaa. tapi serius, kita mmg kagum dgn mereka2 yg suka modified kereta ni.

Norhafiza said...

mak ai...klo no la kan abis di'ragut'nya patung2 lam tu dek anak2 hahaha...

Nisa' Azman said...

wah... plg suke keta warna ijau tue!! ^_^

Hanis MY said...

wahhh mmg comel! naper plat kete hijau dgn finky tu mcm plat kat jepun eh? dr sana ke hany?

grawwrbabe. said...

kaka... cantek laaa...

munna said...

comey dah jadinya keta2 tu....

mzhany said...

@cha
haruslaa hijau kan cha. a'ah cha kagum owh dgn mreka mreka nih...


@no
ahaha itu ler, mmg tak tahan la patung2 tuh duk situ...huhuhu


@nisa
waaa sama la kita nisa ;)


@hana
ha itu ler, hany pun heran gak knape plat jepun. tak sempat nk siasat sbb nk hujan...laju laju je tgk...


@grawww
a'ah mmg cantik kan


@munna
ha tu la kakmunna dah jd comey...dah mmg comey dah kan...

Hunny Kitty said...

kereta yg last tu kereta saye....tapi bukan kancil tapi kelisa... =)

mzhany said...

@hunny kitty
waaa serius kagum ok. sgt cantik...huhu nnti kite terjah blog kamu,bleh ushar kete lagi kan ;)

Hunny Kitty said...

trimas