Ini Wilayah Hijau: Apa perasaan korang bila dapat connection setakat EDGE jer???


07 February 2011

Apa perasaan korang bila dapat connection setakat EDGE jer???

 

 

 

 

 

 

Sedey kannn!!!

 

 

hohoho,

inilah yang terjadi pada hany, connection kat Kelantan ni, untuk digi, kawasan hany sekarang nih, hanyalah EDGE sahaja. so korang bayangkan la “betapa lajunya” EDGE itu yer…bayangkan sekarang!!!

 

 

Serius,

hany log on lappy, cucuk broadband, pastuh click CONNECT, then bukak google chrome…terus taip www.mzhany.com. then hany tinggal, g amek wudu’ pastuh masuk bilik…yang keluar baru header blog hijau hany….sadis kan.

 

 

ni tak bukak lagi blog yg banyak widget or picture, cisss mau hany solat 4rakaat, tambah solat sunat, tambah zikir bagai..baru keluar header kan kan…

 

 

kekdahnya kan, nak bagitahu jugak, kenapa comment tak berbalas, usahkan nak BW, comment pun susah nak diibalas kan. sekarang ni, hany buat entri guna WLW, then buat autopublish, mcm biasa…tapi nak tunggu dia habis publish tuh pepandai lah yer. buat la apa yang rasa nak dibuat….

 

 

owh yer,

semalam pergi pangkalan kubor…ntah betol ke idok eja nya macam tuh. MZ tunaikan janji dia…hihihi sronok…ala pergi nak jenjalan jer pun kan…bukan beriya sangat pun….tapi setakat jenjalan je pun, penuh bonet kereta…camner? kalau niat nak shopping, mau sampai ke bumbung kete kan…;) perempuannnn…sila faham yer…

 

 

060220114665

 

060220114661

 

Seronok jenjalan time tak de orang.idokler sakit kepala kan sesak sesak, cumanya tak rasa meriah la sebab tak ramai orang…apa ada kisah kan…janji ko tak brebut rebut kan….

 

 

nanti crite crite lagik yer…daaaa….

 

 

**selamat bekerja korang, hehehe daku still cuti lagik…**

Komen
5 Komen

5 comments:

Azura "Banyak Cakap" said...

Huhuhuhuhu, rasa nak lempar jer USB modem tu ke laut, sakit hatiiii, sebab susah nak bw and susah nak update blog. :'(

btw, Zura guna Celcom Broadband, huuhu.

shafida said...

hany beli apa kat oengkalan kubor tue.....bestnya pi..saya org kelantan sejati pun sussah nak sampai....

Norhafiza said...

dlu No penah gak kene..dalam seminggu celcom wat hal huhuhu..ada pla tu 1hari 1mlm tak leh bukak langsung!..

Siti Hajar Masri said...

sabor jelah..kalo kat kmpong tu boleh terima lagi rumah saya ni kat puchong tak dpt line..selalu ok je..tension2..

Hanis MY said...

wahh bestnya masi cuti dan g shopping enjoy yer Hany...

waa naper lemba sgt huhu siannya sabar k...