Ini Wilayah Hijau: Apakah hadiah yang sesuai untuk….?


02 February 2011

Apakah hadiah yang sesuai untuk….?

 

 

 

Yer,

hany memang selalu bermasalah dalam bab nak bagi hadiah kat seseorang. Sokmo lah hany susah sangat nak fikir nak bagi aper… untuk SUAMI, jangan tanya lah….;)

 

 

kalau korang sudi lah kan,

hany nak mintak pandangan korang, untuk bagi cadangan, apakah hadiah yang sesuai untuk:

 

 

1) seorang wanita bekerjaya

2) umur 30++

3) seorang isteri dan juga ibu

4) free hair

5) dressing sempoi je

6) orang ganu, tapi dah lama duk kl

 

 

hadiahnya, tak nak harga yang mahal mahal…hehehe ngak mampu kok ;)

 

 

 

Please, bagi idea pleaseeee ;)

Komen
12 Komen

12 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

perfume...

Hanis MY said...

aksesori pun sesuai mcm brooch etc... takpun bg kad dan choc jer hehe..hany hana dah pos magnet tu dh dpt nanti bitau k harap2 selamat sampai ke tangan hany...

nisa said...

Bagi benda yg dia boleh guna and bila guna dia teringat kat Hany contoh vintage mug ke atau benda cute yg boleh bawak tdo..hehe

ardinihumaira said...

purse, perfume, aksesori macam rantai leher/brooch... hehe

Norhafiza said...

kalo No sll beri talitangan yang bermutiara tu sini banyak..contoh cam kengkawan bgtau tu pun ok gak..

haniazrina83 said...

perfume bodyshop rm35..ke dah naik harga skang ni?

rantai/chocker utk g dinner (kawan aku dpt ni, rasa seronot giler, beli kat chameleon klcc rm20-rm30)

bantal jean perry rm25-rm29 seketul(org kawin suka ni..tambah koleksi bantal utk tetamu yg sleep over, ramai pengantin yg da dapt dari aku..semua suka..kalo aku, aku pon suka..tp da kawin)

beli buku novel (kalo dia suka buku)

beli cd korea satu set (kalo budget ada)

beli lampu tido (aima ada dapat, bentuk mushroom, ada pengantin2 yg dpt dari aku...lampu ikea tu...yg glemer tu)


beli cekak ada batu2 bling2 (kat mydin ada...tp ni yg mmg stylo punya...mmg cam jual kat evita peroni...lawaaaa.....kat umah da ada 10 cekak..tp tak pki sbb asik lupa)

beli baking dish yg lawa utk buat pie or lasagna tu.....ikea ada sogo ada (ada 2 org pengantin yg dpt dari aku..hohoh syoknya depa)

ya itu dia contoh2 hadiah dari experience aku..sekian terima kasih...hehehe

fiq said...

ssh kn nk pikir hadiah yg sesuai utk sesorg. kalau fiq, fiq bg album/frame gmbr =D

Fiza Amran said...

salam hany .... wahhh misss u sorry la lama x komen...bzzzz............ anyway boleh bagi hadiah barang yg dia selalu guna.. buku kalau suka baca buku ... kalau suka make up boleh bg set brush make up

mzhany said...

@fadzillah
huhu, hany pun suke perfume ;) tq yer..


@hana
ummm kalau kad dgn choc pun ok gak kan.hihihi ooo ye eh hana, ok ok tq so much tau


@nisa
ummm mug eh, betol jugak, boleh buat air kt opish ;) tq nisa


@dni
akak ni mcm xsuke sgt rantai2 ni. maybe perfume boleh kan dni..hihih akak suke jugak perfume...alih2 utk diri sendiri plak ;)


@no
ha no senang la kt sana, sng dpt bekalan mutiara hehehe tq tq tq


@pokok
waaaaa cayalah pokok, aku suker arrr ok ok akan aku kaji mana 1 akan ku beli huhu tq weh.


@fiq
ahaha akak time blaja dulu mmg suke bg org hadiah frame nih ;)


@fiza
hehehe tak pe fiza, faham. hany tak tahu la akak tu suke baca buku tak. hihihi umm make up tu dia suke.ok tq fiza....tq...

Liza said...

maybe a spa or facial package sbb ibu dan isteri slalunyer tak dapat chance to pamper herself...

mamaaizara said...

bgi selendang, bukan tuk pakai kat kepala, yg tuk pakai kat badan..

Lagenda said...

Belikan hadiah apa yang dia 'sawan'kan lah. Sbg cnthnya, mak sawan kasut, baju, gajet etc. so mgkin itu hadiah sesuai.

Kalau tak nak yg mahal mahal, mayb boleh bg set make up ker?