Ini Wilayah Hijau: RM129, cantikkk!!!


18 February 2011

RM129, cantikkk!!!

Serius chanteq…
pelbagai pilihan warna…berkenan jugak la, tapi ntah tak smpai lagi la seru nak beli.


180220114864


180220114865



180220114867


reason tak terbukak hati nak beli:

ala ala kaftan kan, so nampak macam menggelebeh jer…eh ke tak? pastu sure nampak lagi “besar”, dah la memang dah besar pun…adeiihhh, tapi design and colour dia memang cantik kan!


**suka tengok dato’ siti pakai** 
Komen
18 Komen

18 comments:

munna said...

CANTIK... TAPI KAK MUNNA TAK SESUAI PAKAI NI...

ADA TAG UTK HANY YE

http://anakdaraku.blogspot.com/2011/02/smiley-baggy-giveaway.html

qasehraihan said...

sesuai untuk org tinggi...saya rendh..huhu

kakngah said...

tgk org pakai cantik jek..
tp, nk sarung kat body sndr.. huhuhu!! tak konfiden ah!

ardinihumaira said...

kak, kalau pakai nampak terletak je. sies ;)
kat sini boleh dapat RM90... akak tunggu balik kelatey la

nisa said...

memang cantik..tp kita yg agak kecik comel ni xsesuwei kot...hehehe

Hanis MY said...

lawaaaa hana suka kaler biru tu hehe.. hany pakai la mesti cunsss...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang cantik kan... Nak kata, baju ni hanya sesuai utk yg tinggi dan langsing tak jugak sbb aritu nampak sorang artis gempal tu pakai pun still stylo je I tengok..(nak sebut nama takut kena saman lak sbb mengata dia gempal..tp serious mmg cun artis tu pakai).

mzhany said...

@kakmunna
ha'ah kakmunna cantik, tp hany pun tak sesuai;)


@qaseh
hehe sama la kite kak...xsesuaiii


@kakngah
aahha, same la...kalau hany rasa mcm erkkk nak g tido ahahaha


@dni
betol tuh dni...memang kat sana lagiii murahhh kan...hehehe


@nisa
umm hany taks esuai sbb dah cukup lebar...pakai yg mcm ni lagi lebar laaa


@hana
ahhaa hany rasa hany pakai lagi cun sbb hana tinggi...

mzhany said...

yer ke MM,

hurmmm konfiden level hany tak tinggi la nak pakai baju cenggini ;)

kella said...

ya memang cantik.. sangat femenin ler....
mintak mz present! :)

mzhany said...

huhu, mcm xdapek je, mz taksuke jenis gini nih..huhu

Liza said...

mmg cantik! tapi kena kurus skit baru cantik pakai kan

mzhany said...

liza sesuai la...hihihi

Nadzirah said...

cantiknye kak :) hehe. yang hitam tuh cantik. tp xmau pakai sbb takut nampak besar.

mzhany said...

ahaha nadzirah sama la ngn akak, dah besau pakai camni lagik bosar...;)

Izan Ishak said...

suka tgk org pakai. tp kalau ada anak2 kecik yg super aktif mau ditarik2 nanti~

Norhafiza said...

cantik sangat2...tapi kan hany kalo No pakai sure kene pakai tudung besar..kene cover yg berbonjol 2bijik tu hahahaha..

mzhany said...

@izan
betol gak tuh, pastu rasa mcm ishhh rimas ehhh, dgn anak2 lagik kan ;)


@no
ahaha betol la no, pakai bj ape pun kena cover yg 2bijik tuh ;)