Ini Wilayah Hijau: Ampunkan Daku…


12 February 2011

Ampunkan Daku…

Hany sekarang tengah menonton drama AMPUNKAN DAKU di TV3 nih. rasanya macam cerita arahan Sheila Rusli dengan suaminya Jinggo nih.

 

 

Mengisahkan pasal Sheila Rusli bukak KEM MODAL INSAN KEWAJA. Yang mana membantu gadis gadis yang bermasalah.Besh jugak cerita nih,banyak pengajaran.

 

 

http://kewaja.multiply.com/

 

 

**manis je tengok muka sheila rusli pakai tudung nih ;)**

Komen
13 Komen

13 comments:

Liza said...

sedih lah...husband dia tak guna!

mzhany said...

a'ah liza...takotnya mcm tu kan...ishhh pastu kan remaja remaja nih ni hai perangai macam hape la, tak bersyukur betol...

suzzsuzie said...

alahai..tak tengok la plak..terlupa...suka jgak shiela rusly berlakon

kella said...

Hany.. terima kasih atas komen mu itu! memang semenagisnya tengok citer tu tadi, pastu dapat pulak komen dari hany.. makin laju tangisan ini...
sama sama kita doa terus pada Allah.. Dia yang lebih tahu apa terbaik untuk kita kan...
:)
tengkiu hany..

misyamissyou said...

dah tgk kak td..bagus la cte tu..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang manis muka Sheila dlm crita ni..

Hanim Mahali said...

cerita ni best sangat... penuh pengajaran...

pago" said...

tgk sampai sheila jumpa zamarul je.

Dokter faRyn said...

selalu taktau bila ada cerita best dekat tv. sama lah macam masa zaman-zaman nurkasih/adamaya semua tu. huhu.


kena carik masa untuk spend depan tv pulak lepas ni :)

qasehraihan said...

xtgk..
ramai yg ckp best..
harus d cari dlm u-tube ni!!huhu

wida said...

penat menunggu cite ni..alih2 kol 9.50pm boleh tertido!sabar je lah

Norhafiza said...

loooo..tak prasan plak No..duk demam HKLBR @astro 1st nih..tengok la sampai lebam huhu..

mzhany said...

@suzzsuzie
kaksue, ha besh kan sheila ni berlakon...


@kella
umm sama sama kella, ok sama sama usaha sama sama doa k...InsyaALLAH...ameen


@misya
yer misya sarat dgn pengajaran kan


@mm
coll je kan dia dlm cite nih...fuhhh besh je kalau hany mampu jadi mcm tuh, tenang dlm segala hal


@hanim
hai hanim, yer byk pengajaran kan..


@pago
eh pago mane blog kamu. nak jengah jugak.


@dokter faryn
alaaaa, dokter busy...xpe xpe nnti cari kt utube


@qaseh
a'ah kak, besh byk pengajaran buat kita semua., kisah masyarakat nih. carik kak...


@wida
ahahah sabo je lah. xpe wida mesti penat tuh.maybe dlm utube ada


@no
ahahah xpe no, layan la kaklimah tu smpai lebam sronok oo ce crite ce crite ;)