Ini Wilayah Hijau: Dari Kelate menuju KL


08 February 2011

Dari Kelate menuju KL

Setelah,beberapa hari berada di GANU, dan beberapa hari di KELATE, kini kembali lah ke ibu kote...eh eh sori,ibu kota.

Mzhany baru je bertolak dari jajahan tumpat menuju ke kl. Kami cuti lambat,so naek keje lewat sikit la. Almaklom ler kena gilir2 cuti. Tapi seronok balek time org dah start keje,tak jem sgt kan.

Korang nak tahu x? Nenek sebelah MZ dah start tanya2 dah.

"TOK SEY ANOK LAGI KO"

"XDOK REZEKI LAGI,BUKE TOK SEY"

Itu je lah hany jawab,xnak jawab panjang2,jap lagi hany nanges kang, jap lagi terjawab kurang ajar kan.so cukup lah itu je jawapan kan.


Ha,masih xleh jengah ke blog korang.hp hany bkn smart phone.ni pun buat entri guna html je,xleh masuk gambar,xleh wat link. Thank you pada yg follow.nanti hany follow korang balek ye.

Buat apak,kella,hana,no,shafida,lady d,syalinda,danie,fiq,azzey,as,aishah, mm,berry,lisa,misya,dan semua yg singgah,thank u so much...InsyaALLAH,malam ni hany melawat umah korang yer.

Semoga perjalanan pulang kami dilindungi,dirahmati olehNYA,ameen
Komen
8 Komen

8 comments:

Hanis MY said...

have a safe journey ye hany! take care takmo sedih2..hanis pun sedih bila baca yg pasal soklan anak tu mmg faham sgt2!

qasehraihan said...

InsyaAllah, xlama lagi la tu..aminn

Ena said...

biasa la tu hany.. masa belum ada org tanya bila nak ada..bila dah ada org akan tanya bila nak tambah?erm.. wat dekk je la kan.. susha mulut org ni.. mcm2 peel.. huhu..

have a safe journey yeh!.. :D

nisa said...

jangan sedey2 hany..insyaallah ada rezekinya tu..cuma kena bersabar la ye..doa banyak2 k...

ardinihumaira said...

InsyaAllah kak.. akak jangan risau ye.. mulut orang memang tak leh tutup.. :) kami ada untuk sama2 berkongsi suka duka dengan akak

munna said...

welcome back hany... soalan cepu emas tu mmg terasa bila org tanya...

Liza said...

safe travel, semoga selamat sampai ke destinasi

mzhany said...

@hana
mekasey hana, umm tu ler, xpe xpe...skrg dah ok dah


@qaseh
ameen kak, tolong doakan gak eh ameen


@ena
tengkiu ena, itulah yang hany amalkan, jawab ala kadar, jgn simpan kat hati kan ;)


@nisa
InsyaALLAH, tengkiu nisa


@dni
tengkiu dni...tu la kekdg kawan2 maya ni memberi semangat kan dni kan


@munna
kakmunna, ha itu le tp ye lah kan, nk buat camno memang akan ditanya kan


@liza
tengkiu liza...