Ini Wilayah Hijau: Shawl…erk mcm semacam jer…


02 February 2011

Shawl…erk mcm semacam jer…

 

 

 

Hany ada try shawl/tudung yang jenama RATU tuh. urmmm tak sure la korang tahu tak…or pernah dengar tak jenama RATU nih. tapi kalau tak silap FIDA jadi model dia.

 

 

so, hany try la pakai kan…

 

 

ahhaha, meh tengok meh…;)

 

 

010220114595

 

 

 

010220114593

 

 

sangat tidak sesuai ok. bulat semacam jer…hohhoho tapi kan tapi kan, kain nya lembut yang amat….berat yang amat ok. so jatuh la bila pakai tuh….eiiii geram geram, sejuk plak tuh.

 

 

dan

set shawl ni, dengan inner tuh adalah berharga RM69. uuu try je la kan. idok ler smpai hany nak beli sebab nya hany jenis tak pakai shawl sgt, tapi berbaloi baloi la bagi hany kalau beli.

 

 

**tengah duk usha gak shawl yg ala ala kain cotton nih…auwww**

Komen
11 Komen

11 comments:

rATu kEBaYA said...

cantik je.. saya pun kekadang malu jugak nak pakai.. tapi bila pakai org tak komen maknanya cantiklah tu.. hehehe.. perasan sendiri kan

apak cikidong said...

cantik dan manis... :) apak ada beli tudung ratu ni kat mama.. kain dia mmg terbaek kata mama.. dan santeeeekkkkk!! :X

qasehraihan said...

canteek jerr...bese je nmpak xbulat punn..kalau saya kompem bulat..haha

mzhany said...

@aishah
ha aishah, malu oowh huhhu ni memang dah berkenan nih...adoiii nk try jugak la pakai2 cmni


@apak
ha apak, kain dia memang superbbb sejuk owhhh...stuju ngan mama cikidong


@qaseh
betol eh kak, huhu ni tambah semangat nk beli nih...tq

Nafisa81 said...

belum kepingin lagi nak beli..takut nampak bulat sgt

ardinihumaira said...

okay tu kak :) comel

nani said...

aku suka pakai tudung RATU ni..sedap pakai ;p

Norhafiza said...

huhuhu..klo No pakai dh bulat gette huhu..tp hany nampak comey lak..

Norhafiza said...

huhuhu..klo No pakai dh bulat gette huhu..tp hany nampak comey lak..

munna said...

kak munna pun ada beli tudung dzahra pattern mcm ala2 syria tu.. mmg tak sesuai langsung dgn muka kak munna yg bulat ni.. dari membazir tak pakai kak munna hantar kat member yg pandai jahit tudung ...suruh dia buat awning utk tudung tu...

mzhany said...

@nafisa
ahahah itu ler, hany tak pernah ada lagik, ni hany try memebe bwk beli. heheh tgk org pakai elok je kan


@dni
hihihi ye eh dni, ni yg teruja nih


@nani
ye eh, aku xpernah ada owh ratu nih erkkkk


@no
ahahha tipu ar no, same ar hany pun bulat gete gok la ;)


@munna
kakmunna, hany xpernah beli yg syria tuh, tgk org pakai elok jer, bila hany try erkkk hancus:)