Ini Wilayah Hijau: Hadiah untuk yang Bertuah itu…


14 February 2011

Hadiah untuk yang Bertuah itu…

 

 

 

Ingat lagik GA yang mzhany buat tuh…ha setelah sekian lama, hehehe jumaat lepas baru lah hany ada kesempatan menghantar eh mengepos semua hadiah buat mereka yang bertuah.

 

 

maaf di pinta (walaupun hari raya lambat lagik), buat mereka yang bertuah yer. maybe hari ni lah kot barang barang tu sampai. owhhh yer, 1tuh tak perlu hany pos sebab opismate hany yang bertuah hehehe….

 

 

100220114742

 

ha nilah hadiah buat mereka yang bertuah tuh. kopok keping dan 1paket cocoa honey. ni last minit hany decide nak bagi. saja nak bagi korang try.

 

 

hurmmm,

korang nak tak cocoa honey nih? sedapppp…

 

 

**nanti dah sampai inform hany yer**

Komen
12 Komen

12 comments:

deAnza-wAnda said...

adehh... kak untuk wanda xde ker??

fiqkbe said...

honey coco tu minuman ke?

Norhafiza said...

ye la hany,.coco honey tu pebende? hehe

Shaqirah said...

thnks akak!dah sampai!:)

kella said...

hadoi.. cedapnyer.. :)

ardinihumaira said...

nak cikit :D

Lady D'yot said...

maceh bg adiah...hehe

Hanim Mahali said...

cam sedap je cocoa honey tu... tuk Hanim tak de ke kak... ekekeke...

azzey said...

Nak juga...walaupun x bertuah...hu3...*tetiba..tak malu...*

mzhany said...

@wanda
hehehehe, nak jugak eh...


@fiq @no,
cocoa honey tuh 3in1.


@shaqirah
sama sama qira


@kella
umm sedappp ;)


@dni
nak eh, nanti ehhh...


@ladydyot
sama sama...;)


@hanim
heheh sabo yer nanti akak bukak utk semua lak


@azzey
hehe sabooo

chocolate.aholic said...

salam...
huhu da smpi da pagi td...
xdpt rase cz bg alamt ke rumah..tp truja cz dapat bg mak n adik2 merasa~
tQ

mzhany said...

waalaikummussalam...
alhamdulillah dah sampai...