Ini Wilayah Hijau: Sini Ada Hantu


19 February 2011

Sini Ada Hantu

Tengah bukak web GSC nih…ummm ape la fcite yang boleh di layan esok nih…adoiiii laaaa…MZ nak tengok KHURAFAT, tapi hany TAK BOLEH tengok! nanti hany akan ketakutan sepanjang zaman ;)

 

 

tiba tiba macam terpandang lak tajuk ni SINI ADA HANTU. pastu pernah gak tengok kat blog bangnara, ada yang email cakap besh citer nih!

 

 

new-picture-2

 

tapiiiii,

BESH ker citernih? kang tak berbaloi plak kan pergi tengok. tapiii esok kena gak pilih untuk tengok wayang sebab kalau tak mesti kebosanan di rumah.

 

 

saper pernah tengok citer nih? BESHHH TAKKK???

Komen
10 Komen

10 comments:

deAnza-wAnda said...

mber wanda da tgk die ckp x best citer neh...
hurm... wanda mula2 nk tgk pastuh x jdi sbb mber ckp x best...

munna said...

sangat jeles bila tgk org gi tgk wayang ... pasal kat sini takde panggung pun...

Dokter faRyn said...

errr... no comment!

hehehhehhe :)

hOnEySyA said...

pilih khurafat! Pdhal tak penah tgk pun.tapi tgk iklan cam bez je :)

qasehraihan said...

xminat citer stail gni..
no string attached la hany..baru best..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/teruknya-perempuan-itu.html

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Asalkan tengok dgn Cik Abg, crita tak best pun jd best.

nisa said...

tah ler..khurafat orang kata xbest, just ending je lain2 dr citer antu yg lain..kalu citer sini ada antu tu kurang pastila...sbb ada kata best, ada kata x...

mzhany said...

@wanda
oo ye eh...ummm ok ok


@kakmunna
kakmunna, gune astro first laaa hihiih


@docFaryn
huhu ok tq...


@honeysya
khurafat hany takleh tgk sbb dia seramm sgt, hany takleh tgk cite seram yg thp serammm giler ;)


@qaseh
kakqaseh,besh eh no string attached tuh eh...


@mm
yer betol mm...stuju!!!


@nisa
ooo mcm tu plak ehhh hurmm

Norhafiza said...

entah la hany..Abang cakap cam tak best je time tengok iklan tuh..

ardinihumaira said...

dni dah tengok sikit cite ni :)