Ini Wilayah Hijau: Nyut nyut& penyakit M


24 February 2011

Nyut nyut& penyakit M

M = MALAS

 

 

perasan tak,

sekarang mzhany tak banyak entri, dah 2hari dah, 1 entri je setiap hari…sebabnya hany dah dilanda penyakit M. banyak sangat hany nak share….tapi macam tak der idea. bukak WLW nih, nak taip entri…tetibe blank….

 

 

owh yer, TAHNIAH buat MALAYSIA menang 2-0 melawan PAKISTAN. permainan yang mantoppp. banyak peluang buat MALAYSIA, kalau semuanya masuk gol, rasanya dah 5gol lebih dah MALAYSIA boleh menang.

 

 

Pastuh,

hany ergi potong rambut kat JJ. dia potong layer….lantak la macam mana, janji rambut ku itu, pendek senang nak urus…nak nak time nak mandi wajib tengah tengah malam, cepat sikit nak kering kan. pastu si cherry (yang tukang gunting rambut hany), tolong luruskan rambut hany, kan hany pernah rebonding kan…

 

 

Pastuh lagi,

kepala hany dah pening pening sebab terkena kepanasan blow tuh eiiii sakit sangat, sakit sakit sakit….macam melecur kulit kepala…. pastuh, dah pening pening…kalau pening meloyakan tak per hany suker…sebab mesti ada isi kan…ni pening yang nyut nyut nyut….berdenyut….kalu diam diam, tak gerak tak cakap, mcm bunyik jam nyut nyut nyut tuh…..

 

 

Pastuh,

Pesan kat MZ belikan apam balik…eiii tak sedap la plak…padahal selalu makan apam balik tu la kan…makan 2…muak dah…eiiii….

 

 

Pastuh lak,

MZ lak spray untuk bunuh seekor lipas…aaaa dah la pening kepala, pastuh ruang tamu yang kecik ni penuh plak dengan bau spray tuh…eiiii….

 

 

ok dah, xleh taip dah…bye

Komen
10 Komen

10 comments:

Norhafiza said...

alooo..sabo ye hany...adakala kita sihat ada kala kita sakit..No doakan hany cepat sembuh ya..banyakkan berehat dan jangan pk yang lebih2 nnt makin sakit kepala..

haniazrina83 said...

smoga sihat hunny bunny!!!!!!

teringat plak time aku dpt tanda2 pregnant...rasa nak makan laksa
pastu keropok lekor tganu original kakak aku bawak...bila makan rasa tak sedap..bau pon tak boleh....baunya jadik kureng.....pastu rasa mulut tawar nak makan benda masam..

ntah..ntah..ko? baik ko p test wei..

Hanis MY said...

siannya hany...get well soon... take care tau.. hany, hana rasa baik check kut2 la ada tuutt... :)

apak cikidong said...

sakit kepala apak baca ni... nyutttt nyutttttt! mandi wajib tgh malam? ekekeke

ozzy said...

Assalam..

Biasalah tu..kdg2 bergantung dgn mood juga baru byk idea

mamaaizara said...

owh dh potong rmbut ek..
padanla azi perasan dah xbanyak entri cam selalu. Penyakit M melanda rupanya,,,
take a rest k...

nisa said...

nisa pun kalo pas rebond rambut, mesti pening kepala..kot banyak sgt kot bahan kimia dy taruk kt kepala..atau pun hany alah pd bahan kimia, bau2an tu?hmmm

qasehraihan said...

take a rest..
kena buatan mz tak???hahaha


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/kecewasakit-hatipernahkah.html

munna said...

bawa banyak berehat hany

klu tu tanda2 nak ada baby kat best...

p/s : kak munna dah peluk budak kecik berdua tu utk hany

Ida_Iara said...

hmm..wonder how do u look like now hany with that hair cut plus rebond lg..teringat zmn matriks dulu.. hany yg sgt rajin menjalin dn menyikat rambut. huhuhu..

rinduler ke mung hany wehh..bla la leh jupe lagi..