Ini Wilayah Hijau: Menggelapkan kulit di PD


26 February 2011

Menggelapkan kulit di PD

 

 

Ha,

hari ni adalah hari sabtu yang luar biasa, sebab selalunya kitorang pada hari sabtu, akan berada dirumah, bangun lambat…kemas kemas rumah….then beli stock keperluan harian.

 

 

tapi,

hari ni hany join MZ dan geng geng opisnya ke PD. hehehe kalau hany tak pergi, harusla MZ tak pergi kan…;)

 

 

inilah aktiviti kitorang hari nih…

 

 

260220114939

 

 

 

Pagi pagi lagik,

masa nak solat subuh, hany dah buat test…ini kira aktiviti LASAK, jadinya hany buat la pregnancy test dulu kan, yerlah kalau ada 2line, hany tak main laaa…tengok jer, tapi tengok ada 1line jer….so hany pun join laaa…tapi baru je lewat 1hari peot….

 

 

takde gambar lagik. sebab semuanya ada dengan membe MZ.seronok sebab dorang semua ada DSLR, so takyah nak sebok sebok guna HP ku;)

 

 

Sudahnya,

lengan ku berbelang…huhuhu sebab pakaai baju lengan half jer…erkkkk…

Komen
8 Komen

8 comments:

Liza said...

wahi gi pd!!! best!!!

azzey said...

Nak pg PD jugakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..:)

qasehraihan said...

wah...nak g juga~!!!!

qasehraihan said...

wah...nak g juga~!!!!

qasehraihan said...

wah...nak g juga~!!!!

wida said...

bestnya..lama tak gi PD

Norhafiza said...

besssssst nyeeeee...time kecik2 dlu je g sana..tp Labuan ni keliling pulau,,balik2 p pantai..tp jangan la men panas atau mandi laut nnt abis muka bergelupas huhu

grawwrbabe. said...

kaka..hani ajak akak msok contest ye... anti jenguk blog hani ye kaka.. :)