Ini Wilayah Hijau: Mood nak join GA/Contest


18 February 2011

Mood nak join GA/Contest

 

 

 

malam ni tetibe teringin nak join GA/contest. dah lama owh tak join ga or contest nih. dah terbengkalai dah blog hijau lagik satu tuh…tu lah, gatal nak ada blog banyak2, sudahnya si hijau ni jugak yang selalu hapdet…

 

 

tapi,

hany tak nak join GA yang suruh TAG orang boleh??? hahaha dan GA yang menawarkan hadiah pada referrel tertinggi. huhu sebab sah sah hany takkan dapat laa…

 

 

demand pulak kan nak join GA orang macam macam ko nak ko taknak. yer lah hany punya GA dulu pun senang je syaratnya, tak wajibkan orang follow pun…cuma mintak letak dalam bloglist jer, itu TAG pun xder…ummm

 

 

tapi,

terpulang pada masing masing la kan, itu GA dia suka hati dia la kan…ko tak suka hany, tak payah join…senang….

 

 

 

jommm carik GA/CONTEST jom!!!!

Komen
12 Komen

12 comments:

deAnza-wAnda said...

huhu... akak x nak wat GA ke? wanda neh x pnh skali pon join GA2 nih... bukan x suke tpi x minat lahh...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

apa lagi... jom google Hany! Cari yg present dia baju2 cantik! Jom!!!

Nana said...

heheh saya ada buat contest
mmg senang
xyah follow
xyah ltk banner kt sidebar
tak yah tag

jom la joiin
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html

mzhany said...

@wanda
sabi ye wanda, sbb akak baru je lepas buat...hehehe nak cari hadiah dulu...


@mm
yeahhh jom jom


@nana
tengkiu nana, skrg hany terjah

kella said...

hahah.. tok dan la hany...

mzhany said...

ahaha dook dang eh, xpe xpe...

qasehraihan said...

wah wah wah...gud luck~!

hOnEySyA said...

join je mane2 yg simple :)

CoKeLaT-RaWkZ said...

mzhany, sila tengok link kat bawah, itulah fungsinya:D


Entri Terbaru dari saya!! Klik lah

Norhafiza said...

setujuuuuuuuuuu...wah panjang beno hehe..

betul gak hany tp no tang bab2 tag tu kan..segan lak kita nak tag2 org..

tp tang follow tu klo No buat GA kene 'wajib' kot sbb baru ciput hehehehe...

Izan Ishak said...

k.izan pun baru je nak mengaktifkan diri balik. sikit2lah...tp masuk dlm belog ni je. belog lagi satu terabai trus~

mzhany said...

@qaseh
heheh tq kak


@honeysya
a'ah mmg hany join mana yg simple ;)


@cokelat
ooo ok ok tengkiu


@no
a'ah no, kalu join ga,mmg hany follow tp bila tang tag terus lemahhh


@izan
hohho jom kita aktif jommm