Ini Wilayah Hijau: no title ;)


11 June 2009

no title ;)

malas nak tulis tajuk utk post nih,
cam biasa hanybunny lagi yg update blog nih, kan da cakap hany tamak, tp bak kata cik ijau and dayah, org tamak slalu untung sbb dapat lebih...huhuhu....

hurmmm, 8june baru nih, hany da dpt kad kahwin yg ditempah. Asalnye siap next week, seb baek dekatje ngn umah kitorg tmpt tempah kad tuh, so hany pown g amek laa...ptg pas keje...




bukan nyer nak cite sg tpsl kad tuh, tapi lebey pd nk cite psl prasaan hany. okay, pas hany tunang 1mei...then bincang punye bincang punye bincang...maka dapatla tarikh utk nikah n kenduri nih kan, iaitu lebey kurang lg 2bulan la kan...honestly, hany xrasa ape2 pown lagik masa tuh...even 2bulan lg. sstgh org mesti dh prepare bagai la kan...

tapi,
pada saat hany amek kad yg dah siap tuh, hany hati tetibe terdetik...mak aiiihhh dah nak nikah hany rupenyer...owhhh...xtau cmne nk gmbrkan prasaan saat tuh...dan dan dan hany start berfikir apa lagi laa yg xsiap, apa lg yg xdi book...apa lagi nih...seme datang berduyun duyun...

balek umah je, terus hany bukak buku checklist kitorg...hany go thru seme yg kitorg dah list kan...owh alhamdulillah, semua ikot schedule lagik..and rsnyer seme dh ade dlm list kitorg...InsyaAllah, kitorg akan check dr semasa ke semasa....fuhh...berdebar seyyy!!!

check list...;)

yang pasti....
jgn di tanya tanya hany itu dh siap ke, ni ko dh tempah ker...nnti hany gabra beb...tulunnnn nk ty or nk igtkan hany, slow slow ehhh....

owhhhh, da nak kaweeennn hany !!!!! ;)

Komen
4 Komen

4 comments:

GadisHijau said...

checklist mcm nota add math pun ade, giler ahh..
:P

MZ said...

wei nani tu tulisan aku tuh. aku mmg suka add math pun :P

Nora said...

bagus tui korang nih.. sgt sepakat yg membawa berkat. hehehe! lgpun masa singkat sgt.. elok pun plan camtu supaya majlis jln lancar nnt ;)

rohani said...

huhuhu...

kak nora doakan gak utk kami eh, smoge semuanya berjalan lancar...ameeen....