Ini Wilayah Hijau: Perkenalan Kami...Siri Kedua..... ;)


14 June 2009

Perkenalan Kami...Siri Kedua..... ;)

hari nih rasa rajin lak nak sambung drama bersiri kami...oppssss dah mintak kebenaran dari tuan director...siap ade syarat lagi dr tuan director...okay, heroin@penulis script akan ikot syarat tuan director.

hurmmm,
kat mane nak sambung eh...ha, +- 1week after sembang2 thru alam maya...maka kami pown bertukaran phone number, ngehehehehe....sbnrnyer ada 1weekend, hany nak balek ganu, so hany knpem ar xkkan online kan, so sbb tu la kitorg tukar tukar phone number, kalau xbalek ganu, maunyer kitorg still berborak thru alam maya....

then, after minggu hany balek ganu, kitorg agree nak berjumpa buat pertama kalinyer...ngehehehe blind date la katakan (eh category blind date ker nih!!!).

on 13.july,
MZ dtg Equine amek hany, disbbkan dia pernah dtg jupe puan dayah, maka tidak menjadi masalah utk dia mencari umah sewa hany...ngehehehe...maka bermula pertemuan pertama kami... ~~blink blink blink~~

kami xtaw kemana and hany ajak g alamanda je la...kami tgk wayang, Hancock. huhuhu seb baek kami mmg suke cite2 action, (eh, action ke hancock?), besh gak la citer nih, bley gelak2... (alaaa, tiket wayang ade kt SK lak, xley nk publish)...huhuuhu gatallllll.....

then, after that kitorg terus balek...

daaaa, tu jer utk siri kedua nih, kt bawah nih ada gambar masa 1st time kitorg jumpa and keluar bersama2, gambar depan umah jer....

;)



Komen
0 Komen

No comments: