Ini Wilayah Hijau: Handphone!!!


13 June 2009

Handphone!!!

kali nih, hany yang tamak (asyik hany je buat post) nak merapu....

bayangkan kalau handphone sebesar raket tenis!!!

~~ hahaha, mesti nak caj makan masa yg lamer...kurang kurang seminggu kan!
  • kalau jenis mcm aina, bila caj hp, dia off...hahaha mau nye xcontact tunang dia seminggu sbb pas seminggu br full...pastu org org opis mesti xdpt kol dia....
  • mesti bil letrik setiap umah melambung...ye r dah 1week br nk full, idok ke namanyer parah tu....

~~
Mesti semua orang xmoo bwk handphone g maner2
  • hahaha sah sah la fateha xkan bwk hp kalu kuor, hp yg kechik mcm skrg pon dia malashhh bwk, apatah lagi kalau sebesar raket tennis. so jadiklah hp dia tuh mcm phone umah...sbb tinggal kt umah jer...
  • ha, lagi lah kes nye dgn si faezah, yang mana mmpunyai 3handphone. kalau satu je dah sebesar raket tennis, cmner nak bwk tiga handphone kalu keluar....hahahaha...jwbnye letak kt umah jer laaa... ;)

~~ kalu kenduri kendara
  • biasa g ngn mmbe2, 1kete 5orang or 4org, ni trpaksa g 4org or 3org je. 1tempat trpaksa dikosongkan sbb nak letak hp. ye la, dh la sebesar reket tennis, kalu 4org, 4hp...xmasuk lg sorg ade 2hp...

~~
bagus utk keselamatan
  • utk perempuan, senang la nk pukul peragut, mcm pemaen tennis tuh, lipas je guna henpon
  • kalau kena kejar ngn anjing, ha xyah baling2, libas jer, maunyer terpelanting anjing tuh

~~ haha, ni pakwe makwe mesti suker, sbbnyer kalu buat video call tuh, fuhh puas hati la tgk muke masing masing, clear giler, silap2 ari bulan nmpak habis jerawat ker, bulu idung terkeluar ker...iye ler udah scrin nye besooo pueh hati ler tgk kan....


~~ tapi xbesh r, bile mesej jer...hahahaha semua org bley nmpak...hahaha sbb scrin beso sgt

~~ pastu, takyah adekan volume smpai 5, 1pon dah cukup...of course la speaker kt dlm pon beso kan...so gune volume 1 pon dh cokop....

haha,
okay hany nak stop mrepek...;)
Komen
1 Komen

1 comment:

Oasis said...

Haha...setiap kali nak ambik gambar pkai phone mesti jd tumpuan kan.