Ini Wilayah Hijau: Lagi Cerita di Karnival WOW Putrajaya


15 February 2011

Lagi Cerita di Karnival WOW Putrajaya




Ha, nak sambung lagik pasal pergi Karnival WOW Putrajaya tuh. walaupun sedey tak dapat naek belon tuh…tak pe la. nak buat camne kan. sedeyyyy!!!


Jauh jugak hany menapak,
sebab MZ park jauh. mula mula kitorang pergi ke tempat booth tuh. hehe perempuan, cuci mata la kan, for sure banyak gerai menjual kat situ.


Masa sampai,
dengar suara ROSLAN SHAH, kat khemah yang penuh dengan kereta mewah. ada ferrari, jaguar, merc. nak amek gambar tapi orang ramai…so berlalu jer bagai angin lalu membawa diriku, sepintas lalu…


Seterusnya,
ada gerai yang dengar bunyi orang menyanyi, jugak penuh dengan penonton. kami tak mendekati sebab penuh sesak. dengar nya ADAM ada datang. ADAM? tak kesah la hany tak minat…lainlah ROSYAM NOR kan…;)


tiba tiba mata terpaku kat bunting nih:

130220114799 apa herba yang korang carik? semua ada…macam macam ada.


sila terjah sini KLIKLA SAYA SEKARANG


Dah pusing pusing,
kitorang pergi pulak ke bahagian tengah, kat sini ada show kereta yang di makeup bagai, ada orang main kereta remote control tuh, ada budak budak naik motor kecik tuh.


130220114801 siap drift tuh…


130220114803
nampak tak dalam bulatan tuh,
macam ni, ada satu motor ni, budak tu maybe tak pandai sangat kot, mungkin tak biasa, jadi ada la sorang brader naik dgn dia. motor kecik tuh naek berdua, sorang budak sorang remaja.kuat gak motor nih…ntah macam mana, hilang kawalan, jatuh siap terkeluar dari trek. tapi diorang dah dipakaikan dengan beberapa pad keselamatan.Alhamdulillah, tak de apa apa…


Dah habiskan masa lebih kurang 15minit tengok semua nih, hany dgn MZ beredar ke arah kereta yang dah di modified. perghhh chanteqqqqq siottt….


tapi…

130220114805
ha,
awan dah berarak dah, bila bila masa je air yang dikandung awan boleh jatuh. tapi kitorang laju laju pergi tengok kereta kereta tuh…sempatla snap gambar yang memuaskan hati.eh next entri la eh hany tampal…


**tungguuuu, kereta kaler fink akan menyusul**
Komen
3 Komen

3 comments:

qasehraihan said...

smpai bila karnival ni??

ch@ said...

karnival ni dah habis kan hany?

mzhany said...

@qaseh
kak dah habis dah weekend lepas


@cha
a'ah cha dah habis dah