Ini Wilayah Hijau: Tasik Idaman:TQ boss


16 February 2011

Tasik Idaman:TQ boss

Jumaat malam, last week,
pergi ke restoren Tasik Idaman. hehehe ada orang belanja kok. pastuh tinggalkan suami makan roti john je kat rumah ;) eh eh tapi suami dah bagi keizinan pergi yer.


Antara orang terakhir yang sampai. sampai sampai je, duduk…terus baca doa, ahahah rupanya kami je yang ditunggu. ahaha macam VIP plak yer korang…


110220114769 alaaa blurrr la plak…


110220114775 Sotong celup tepung…hurmmm takleh lawan yang GANU punyer ahaha soriii tapi itulah kenyataan nya ;)


110220114776ha ikan nih beshhh. sila jangan tanya ikan ape…


179869_1832160881564_1166657947_2170439_5012020_nmuka kekenyangan


110220114774TQ BOSS! mesti korang tahu kan mana satu boss


110220114778    Licin semua…pastu layan borak la….


Korang nak tahu tak?
hany lah antara orang terakhir yang siap makan. hany pon perasan kalau g makan ramai ramai kan. hany lah orang last siap, orang last basuh tangan bagai…hany suka owhhh ratah2, nak nak ikan tadi tuh. sedappp wooo…


110220114777
Nasik tak amek…lauk je penuh kan…gaya tangan tuh macam nak tunjuk gelang baru…heheh berjaya cover dengan watermark. sorry. segan nak tunjuk ;)


**jom kita g makan ramai ramai kat Steamboat Maeps lak nak???**
Komen
7 Komen

7 comments:

munna said...

bestnya... klu ada org yg belanjer lagi best.. siap hubby hany makn roti john je...

Norhafiza said...

alooooo..sianya MZ duk umah huhuhu...takpe, nnt hany bw p blanje MZ lak hihihi

Lagenda said...

huaaaaa..udah la mak ni lapo, nmpk plak ikan kerapu 3 rasa tuh! Adeh...

hany, suap sket!

Fiza Amran said...

steamboat maeps sedapp oo.. g buffet pun sedap masa bln poser..

ardinihumaira said...

cedapnye kak makan...
teringin dni nak bersosial cemni.. ;)

mzhany said...

@munna
heheh betol tuh kakmunna, yg org blanje tuh la lagik sodap ;)


@no
ahaha tu la no, hari ahad terus suruh blanje dia sate..adeiihhh


@lagenda
aaa mak, meh meh nak suap nganga mulut...auumm ;)


@fiza
fiza, jom g steamboat maeps nak...bleh sembang2...


@dni
ummm xpe dni,nnti dah kerja ha sronok la sosial ngn kawan2 camni

Liza said...

pernah makan kat sini, ok lah...boleh tahan