Ini Wilayah Hijau: Ishikawa Electric stove


01 February 2011

Ishikawa Electric stove


Hari ada yang bertanya kat hany akan jenama dan harga dapur elektrik hany. hurmmm meh la buat entri sikit kan ;)


Jenama ISHIKAWA. ahaha dengar nama pun dah tahu dari mana kan, Jepun la derrr. untuk harga hany tak sure sebab kitorang tak beli. di ulangi tak beli. so tak tahu la harga nya. rasanya kalau kena beli, tak beli kot.hohoho


hany ada la survey sikit sikit, ni ada link yang menjual ISHIKAWA digital stove nih.

1) di Johor bharuharga yang dinyatakan, RM2000
2) Lowyat,netharga dinyatakan RM2500


banyak je kalau search online jenama ISHIKAWA nih.



Seterusnya, jenama kedua hany nak bagi info lah kan, SUGAWA, juga technollogy dari Jepun, rasanya SUGAWA lagik glemer dari ISHIKAWAN. boleh visit ke web SUGAWA untuk info dan segala bagai ciri lah, gambar pun ada kan…


harga SUGAWA nih, yang hany dapat search adalah di SWEET HOME DECORATION, harga selepas diskaun RM2500. tapiiiiii tapiiiii korang akan dapat percuma 7pieces Stainless steel cookware OK. 7pieces yer, 7pieces. hany punya percuma 2pieces only!


Untitled-1 inilah yang percuma…ooo jeleshhh

ini url sweet home decoration



Seterusnya, jenama ketiga hany nak share adalah KITCHMATE, serius hany jatuh chinta dengan KITCHMATE nih….uuuu cinta pandang pertama okeh! hany tengok promo dia tahun lepas di Alamanda…perghhhh gerammm owhhh….


harga dia memang superb jugaklah RM3,899. ahhaaha terbeliak owh tengok harga. tapi besh kot bagi hany la.hehehe nanti next entri hany share ape perbezaan ketiga tiga jenama ini.;)


korang boleh pergi web KITCHMATE nih, http://kitchmate.com, boleh jugak cari di lelong yer. ada je hany tengok. harga pulak hany tak tahu la, tapi selalunya lelong lagik murah. yang hany dapat nih, 1 dapur je jenama KITCHMATE ni berharga rm1000 di lelong.


1-30-2011 12-25-46 PM


** erkkk, ada ke yang nak tahu pasal electric stove nih…hurmm xpe la saja share kan;)**
Komen
4 Komen

4 comments:

misyamissyou said...

uh..mahalnye kak..sy rase kan.yg dia kate free tu harga termasuk sekali dlm RM2500 tu..hee

mzhany said...

huhu tak sure la misya...tp set yg free tuh pun mmg mahal jugak laa

Norhafiza said...

wow wow wow..ribu riban youuuuuu...hehe

Kidbux said...

Hi ni, Kitchmate offers a range of ingenious cookers that is unique for its 2-in-1 combination of induction and hi-light cookers. For detail review visit:
http://kidbuxblog.com/for-modern-kitchen/