Ini Wilayah Hijau: Parking Free


09 February 2011

Parking Free

hehehe,
ini cerita di KELATE yer. ni first time hany ke KB MALL. sian kan. alaa sebelom ni memang tak eprnah pergi sebab selalu nya kitorang balik kelanta time cuti, dah KB MALL kat bandar kan, harussss la sesak napas, penuh orang kan…ni semua orang dah balek, kitorang amek kesempatan la jenjalan…


070220114699


dan,
hany terkejut sebab KB MALL, parking adalah FREE. tak perlu bayar. jarang kan MALL yang parking free nih. semuanya kena bayar, tapi jangan la compare dengan GIANT, TESCO pulak yer.


070220114670

ha inilah pas yang akan di beri masa nak masuk ke parking KB MALL nih. nak keluar bagi balik pada orang yang jaga tuh. parking sangat banyak…


Mungkin ada sebab nya kenapa parking tidak berbayar kan. mungkin sewa kedai pun dah mampu tanggung maintenance bangunan tersebut, tapi ape pun…ianya tidak membebankan pengunjung ;)


**hehe orang jakun baru 1st time sampai KB MALL**
Komen
7 Komen

7 comments:

Hanis MY said...

laaa sebelum ni tak pernah smp kb mall ke? amacam best tak sopim situ hehe.. hany brg tak smpai lg eh? kawan hana lg srg dh dapat..uhu risaunyaaa...

munna said...

wah! tokey dia dah kaya tu yg bagi free... cuba kat kl jgn harap nak free makin naik dia punya fee adalah...

mamaaizara said...

klu org kl ada je KB Mall ni penuh parking, klu x lengang je kan...nak berbaring kat parking pn boleh. hi3

noor said...

nor xpnh pegi sana hihihi
best arr hany free..
suka g tesco ngan c4 sbb parking free gek huhuhu

mzhany said...

@hana
a'ah tak pernah smpai sian kan....hohoho tak sampai lagi la hana.umm alamat umah kan. setkt hari ni mmg tak sampai lagi


@munna
ha'ah eh kakmunna, betol jugak tuh.kat kl jangan harap la parking free kan...


@azie
ye eh azie.hahaha tp mungkin betol jugak, sebab hany pergi hari isnin, lengang je...huhuhu


@noor
hehehe hany br je pergi noor. a'ah giant, tesco, c4...free kan...beshhh

Liza said...

bagus nie, parking free, kat kl susah nak dapat

azzey said...

hany, saya lg x pnh spi ke kelantan..lg kesiannn..:(