بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Friday, April 16, 2010

CONTEST HIJAU



ini adalah sticky entry : kat bawah yer entry baru kengkawan



untuk pertama kalinya, mzhany mengadakan contest, yeayyyyy!!! (ishhh ade ke yang akan join contest nih yer) senang je contest nih kengkawan...kalu buat susah susah kan tak der yang nak join kan...okeh, mula mula kita pergi kepada syarat syarat nya : (ala senang jer...standard punyer syarat laa)


1) mesti lah ada blog, seorang blogger la kan...ada kan ada kan...
2) jadikla follower mzhany yer...alaa senang jer kan klik jer button FOLLOW kat sebelah kanan ni 
3) buat entry mengenai contest nih, dengan tajuk CONTEST HIJAU
4) entry ni mestilah dijadikkan sticky entry sehingga 16April2010.
5) upload gambar kat atas, dan di link kan kepada entry CONTEST HIJAU nih.
6) tarik tutup contest ni adalah 16APRIL2010
7) sila tinggalkan komen serta link entry contest hijau anda kat ruangan komen ni yer
contoh : http://mzhany.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html


Apa yang perlu anda buat adalah, uploadkan 1gambar Hijau, tak kisahla gambar tuh ada objek hijau ker, gambar korang pakai tudung hijau ker, baju hijau ker seluar hijau ker, ape ape la yang bewarna hijau...walau secoet pon kaler hijau dalam gambar tuh tetap di terima yer..hany tak kejam sangat...hahaha (sbb dah tau tak ramai yang suke hijau kan)...ok faham kan kan! kalau tak faham, boleh bertanya yer...


okesh..untuk hadiah hadiah nye pulak adalah...


4 orang pemenang akan di pilih
hadiah adalah WATERMARK, dari http://eybizzonline.blogspot.com
korang tahu kan watermark itu aper? hehehe, ok ok korang tak jakun macam hany kan...ala yang selalu orang letakkan kat gambar tuh, macam contoh gambar kat atas, watermark mzhany.blogspot.com. ha ituler watermark, tapi hadiah ni bukan sebodoh itu watermark, tapi yang chumel chumel laaa...sila visit blog eybizzonline nih...yang mana satu hany order? hehehe rahsia lah yer...


menarik itu pulak sangatla subjektif kan...ishhh susah jugak nih...


HAPDET:
1) Gambar menarik akan di pilih
2) Gambar mestilah ori, xleh edit (sbb kalu edit, kamu yg terer editing misti chanteq kan gambar)


hehehe, ni my MZ nye syarat...
mcm xdok org nak join je nih isshhh


57 comments:

Nani # said...

tgh xde keje ni, bos lak cuti..
ni link saya yer, sila hakimi ;)
http://naniklang.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

dd dudu said...

hani~ pemenang dipilih berdasarkan kriteria ape ek :D

kreatif kee, comel keee lucuu kee cane? :D

nARd eLainY said...

sebenarnya kan..sy tak reti nak wat link2 la..tu yg tak penah join contest..huk huk..sila beri tunjuk ajar..

nadiah said...

salam kenal Hani,sy join ya...

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

dtg la jenguk n3 saya...

♥ nur_solehan ♥ said...

bole edit tak?

suamihanyisterizuki said...
This comment has been removed by the author.
suamihanyisterizuki said...

tak boleh dear...sowiii

nARd eLainY said...

k.hany, sy dah joinn...

http://nardelainy.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai HANY...nice blog! nk link exchange ya? dh masukkn u dlm LINK EXCHANGE blog I....tqs.

BEN ASHAARI said...

http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-hannybunny-menulis-dan.html

Ena said...

salam kenal..

nak join juge la.. tp kene cari gambo dulu..

cantekk blog nie.. hijau sangkatan dengan tema contest juge..

Nanti sy datang lagi ye!.. nak p cari gambo dulu.. :)

http://e-nawanisfan.blogspot.com/

starsyeea said...

wahhh...best la...cam nk join lak, ngeee :)

btw...starsyeea was here n folo!

kasih suci said...

hai Hani...menarik contest ni..nak join tp belum wat entri..hehehe..nt entri da siap, sy kasi link k..

Ain said...

salam,

ain join k...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

tak cukup syarat inform ya ...

mamaaqil said...

nk join...tp tak pandai la..

suamihanyisterizuki said...

ena: moh join masih ada masa lagik

starsyeea: dah follo jugak..

kasih suci: jom jom jom join

ain: tengkiu...dah jengah dah

oiittt da, jom join

::Umiliya6677:: said...

salam..ermm hijau itu menarik..kan hijau tu warna dalam syurga..masuk blog ni..sejukkk jer..mesti tuan punya blog pun setenang ,,,kehijauan ni kan kan..apa2 pun salam kenalan ya

Lelord said...

nak join gak...
http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

BUNGA said...

salam perkenalan..
saya nk join juga yer.. tq :)

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Nor Aishah said...

wah.. ada contest hijau pulak.. syok ni..

miemiey said...

dah join...
semak yee...

http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

andai syarat tak menepati citarasa sila maklum sebelum contest berakhir...

hope follow me back

http://miemieyslamzer.blogspot.com/

♥Atiqah♥ said...

salam...

dah join... ni link blog sy...

http://blogburuksaya.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

salam perkenalan... =)

M!Er4N said...

salam..ooo wt contest ek..bgus2..mieran x sempat nk join contest ni..tp mieran nk share satu contest dpt hadiah laptop acer aspire..n byak lg hadiah..jom join..

http://www.mieran87.co.cc/2010/04/jom-rebut-acer-aspire-one-at.html

Qaira Tsamaratulqolbi said...

hehe ini link untuk contest..

http://qairatsamaratulqolbi.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

rini said...

salam perkenalan. sy nak juga joint contest2 ni. bwh link ke rumah sy ye.

http://rinimemories.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

~aSFaLiZa~ said...

dah join dah

http://asfaliza.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

hijau adalah warna yang mendamaikan.

Nak join gark contest nie :
http://mamabatrice.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

kella said...

nak join jugak! nanti kita link ya!

salam kenal.. :)

So Close 2213 said...

salam hany, ana pn nk msk contest gak..
http://soclose2213.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

cicakgirl said...

Assalamualaikum

Saya sertai :)
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html
follower id : cicakgirls

Wassalam.

chegualong said...

Hany..along dah join Contest hijau..huhuhu ^-^
Link: http://mizsxfile.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

linda said...

Help me find 70,000 kind hearted people worldwide willing to buy virtual lemonade to help fund for college

Pixels for Lemonade

Uda said...

salam ..

saya pun nak join kontes ni..

ini link saya

http://coretanuda.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Asya said...

salam pkenalan.. saya dah join..sila terjah yer..kalo xckp syarat, plz inform yer:-

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

ezah_leo said...

Saya join ye.. saya follow guna nama fiezah91.. terjah la ke blog.. kot2 x cukup syarat nnt bagi tau ye.. mekaceh.. lagi satu..saya ada 1 entry sticky until 18 april la.. mcm mana ye?? xpe ke???

http://onlyfiezah.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Aimy said...

Salam, saya join ye..

http://aimymardhiah.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

wish me luck..tq

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

nape susah nk anta komen heheh dah 6x dah ni nk komen

Salbiah bt Karim said...

last minit ni, nk join jgk

http://salbiah-karim.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

suamihanyisterizuki said...

tq yg join, sowiii hany xsempat nak tgk n reply komen, ni br smpai skudai, nnti ptg or memalam hany terjah...

miloicekaw1119 said...

sempat lagi kite nak join contet ni kan..
link kat bawah ni..
sila terjah ye!!

http://miloicekaw1119.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

F I E Z A I N A said...

salam....

saya dah join dan contest nie.

Link: http://hafizahainaa.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Follower nama: Nur Hafizah Ainaa Abu Hassan



hehe. penyertaan last minit nie.

tricksrex said...

salam..

join contest ni last minute ya~
hope ada tuah last minute hehehe

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

sudin said...

http://positive-echo.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

harap-harap dapat terima last minute. huhu

aZuRa AhMaD said...

askum..salam kenalan...

sempat lagi ka nie...masuk contest..


http://zamzura1405.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

::Mamalyna:: said...

Saya join contest... ni link saya...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

tq so much!!

NoreLL said...

sy join...

http://ell-82.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Amy Syaquena said...

salam perkenalan,saya dah add link awak jemput la ke teratak amy ye...

natasya merican said...

salam. smpt lg tak nk join??? arap2 smpt la ye.

http://acasiaeyp.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

Echa @ Syaz1601 said...

semapat lagi kan nak join???

http://my-contest-blog.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

kella said...

Harapnya masih sempat! kelam kabut taip ni! sila jenguk link ini ya!

http://kellazule.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

tengkiu!

Amanina said...

harapnya tak terlambat lagi nak join ye. hehe. best contest ni.

http://nothingtobedisplayed.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

can ili be akmal? said...

SALAM.. SORI saya baru tgk contest ni.wah tarikh tutupnya hari ni.sbnarnya sy jumpa blog contest ni sbb sy tgh cari info tentang hijau/green.kebetulan sy mmg dah ada blog obsesi sy tentang warna kegemaran saya "hijau"

nama saya ili akmal. ni blog saya http://ilovegreengreen.blogspot.com/

Jieda said...

saya pun terlambat tau pasal contest ni.harap2 diterima lagi ye.

http://join-giveaway.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

NAJ HEBAT said...

NAJ NAK JOIN JUGAKK!!

okeh..

http://superbtitanium.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

~anna&anuar~ said...

dah join jugakk... jemput view ye...

http://kasihkesyurga.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

id follower : no 77
(aiihh, cam btuah jek no ni.. ke tak?? hehehe)

Qaira Tsamaratulqolbi said...

ari tu dah join dah contest ni.. pastu link dah bertukar.. ni link barunyaa

http://myqaira.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

iBu-Afif said...

dah join...salam kenal MzHany..

jemput ke blog n link...

http://nibz83.blogspot.com/2010/04/contest-hijau.html

tq!

Followers