Ini Wilayah Hijau: Majlis Resepsi Umi Aida


13 April 2010

Majlis Resepsi Umi Aida





hari nih dapat mail  dari faiza318...tak kenal pon sapa dia nih, tapi dia nih rajin benor send mail...banyak lak tu, seb baek laa ke email yang memang utk forward forward nih...kalu tak konpem hanginnn kan!!! ok ler moh layan citer...eh silap layan gambar....



Sebelom nak tunjuk gambar umi kita yang chanteq cun melecun nih, ni meh tengok gambar HERO MALAYA weihhhh...see abang rosyam pakai baju hyejauuu...fuhh melting seyyy...hahaha alaaa my hero jangan marah eh...abang rosyam berbaju hyejau, tu tak ley tahan tuh...;)


wow pipi sorang sorang melotop...mcm guna serbuk penaik utk tepung jer ;)


miss lolly xjeles ker abg fahrin dikerumuni  cewek cewek ;)



tengokla baju dia, macam kapas muka kan, tapi mesti lembut jer...
yang memakai pon jadi lembut...

chanteq...

dah, tu jer, xlarat nak upload...nak g klinik lak bawak ayah ku...daaa

Komen
1 Komen

1 comment:

Fielah said...

hani, aku tgk tv mana tah aritu kan baju die tu, kain jenis chifon (siot x reti eja nampak sgt xpernah pakai ahhahah) tu die guna 4 gulung utk buat satu2 bunya kat gown umi ni, hand made.... huhuhu cantekkkkkkk sgt... :)