Ini Wilayah Hijau: My Dream Destination


23 April 2010

My Dream Destination


DREAM DESTINATION????? waaaa beshnyer, kalaula dpat pergi kan...pastu orang sponsor pulak tuh...perghhh memang syokkk la;) haha ade ke yang nak sponsor???kot kot la MAS yang nak sponsor?



hany pernah naek MAS pulang ke kampong halaman jer...yer la kan teringin kok nak naek 'belon'...itu pon kali ke2 naek 'belon' nih. hany dapat seat kaler hijau gituh...hahaa macam tahu tahu jer hany suker hijau kan. masa tuh hany dengan fateha, pulang ke kampong hany, pulau duyong...


tapi, bile ditanya dream destination nih, wohoooo seme tempat nak pergi la...ahaaa tamaknya ko rohani. sebenarnya hany kan teringin nak pergi lagik ke tempat yang hany dah pergi...hehehe boleh kan..itu di kira dream destination gak. hany teringin nak pergi ke boston, u.s. wahhh berlagak sioootttt tak hengat, nak ke obersi, dalam negara tak mooo...;)


ok, hany pernah pergi boston, tapi hany teringin sangat nk pergi lagik and nak pergi dgn orang yang disayangi, MZ. besnya kalau dapat pergi berdua...pastu nak pergi time cristmas...knaper? sebabnya sejuk and ada salji, pastu dapat shopping, kan ada sale time tuh...waaa sukernye hany.and lagik nak tengok cahaya...

see, chanteq kan??? beshnyer 
**thanxx mr.google**


pastu, boleh menginap di hotel yg dekat dengan laut...ha ini akan menambahkan lagik kesejukkan.lagiklaa besh. before ni hany pergi pon untuk training so tidak dapat nikmati sangat la keindahan boston nih.


oh lagik, hany suka boston sebab nak carik makanan halal agak senang, siap boleh makan roti canai, nasik lemak lagik...sebabnya ada restoren penang kat sane;), lagik, orang orang di sana sangat ramah, hany selalu je ditegur kalau jalan menuju ke tren ker, balek ke hotel ker...pastu pemandu kat sana sangatla sopan (haha mcm xsesuwei gune perkataan sopan), pemandu disana akan dahulu kan pejalan kaki, even terang terang masa ko lintas tuh, adalah time diorg jalan...diorang tak pernah hon ke ape ker...yess ini my xperience...


sampaikan hany pernah cakap kat mmber, hany boleh hidup kalau stay kt boston...hahaha mestilah kan, kat mana mana boleh hidup di bumi Allah ni kan.and bonusnya, hany akan kurus sket...hikhikhik sebab xmakan banyak duk sana.hikhikhik...


seyes, hany teringin nak kembali ke boston, nak nikmati keindahan, keadaan di sana dengan suami tersayang.. "B...jom b hanimun kat sane B"...hehehe InsyaAllah... ada rezeki, di izinkan ALLAh...hany akan kembali ke boston ;)

pastuh, kalau dalam malaysia...hahah tamak nih, nak pergi banyak banyak tempat...dalam malaysia, nak pergi Langkawi...huhuhu tak tahu laa ape ke teringin benornye hany nih, tapi teringin ke Langkawi...langkawi shopping besh kot, and coklattttt...hehhee


lagik satu teringin nak tengok orang buat gamat...eh minyak gamat eh...ha ape ape la yang berkaitan gamat tuh...























Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAStraveller.com



Komen
3 Komen

3 comments:

kella said...

bestnya dapat pegi Boston!
huhuhu.. kita sekali je penah naik belon! tu pun mase pegi langkawi jee.... tingin gak nak ke oberda sea..

AISYAH HANI said...

bestnya kalau dapat jalan2.

Suka la blog ni..kaler hijo.. memang feveret saya.. i liiiike & i follow already!

suamihanyisterizuki said...

kella: besh kan jenjalan...

hani: yeahhh lagi geng suker hijau... i follow u too....