Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod 21


23 April 2010

Asmaradana Episod 21




ok moh kite sambung Asmaradana...

Mak mertua zizah sekarang dah boleh bercakap....ha padan muke amran. gara gara amran ugut bagai, warning nak hancurkan family diorang. Mak zizah menjerit jerit panggil nama zizah...perghhh terkejut amran...padan muke ko...;) emo dowhhh....


Mak mertua zizah siap bagitahu zizah, supaya berhati hati dengan amran...dia bercakap antara faham tak faham jer...


korang ingat tak akan episod 20 semalam?
Amran ada beli ubat untuk gugurkan kandungan si zizah... nak dijadikan cerita, si zizah ada buat air sunquick, dia pon tuang dalam gelas n nak minom...sekali mak mertua zizah panggillll, dia tinggalkan air, dan berlalu pergi...pastu mimi datang dari mana tah, macam baru balek dari pasar...terus mimi minom air yang mengandungi ubat gugurkan kandungan itu....zassss, amran terkedu tengok....


pastu, hamek ko...sekali sakit perut la si mimi nih, kuar masuk toilet...then tetibe mimi bleeding..shotttt rupenya mimi pun tengah mengandungi, baru 2minggu. mimi terus keguguran...mangkok betol si amran nih... tapi ade dia kesah kan...bukan dia cintakan mimi pon...ntah ntah dia taknak pon zuriat dengan mimi tuh...


pada suatu hari...
hahaha tetibe suatu hari, amran balek tengah hari, amran terdengar mak mertua zizah cuba bagitahu zizah yang amran ni penipu, cube nak musnahkan keluarga dia, nak musnahkan keluarga zizah. ha ngko, malam nye terus amran bunuh mak mertua zizah. dia suntik mak mertua zizah dengan ubat ape tah...katanya ubat itu akan membuatkan mak mertua zizah, mati akibat serangan jantun, silent killer la nih...and yang penting nya takkan dapat kesan...even autopsi pon...sori yer, hany bukan arif bidang kedoktoran nih;)


hurmm penatnyer,
panjang seyyyy...ok sambung sambung...sedang azizah pilih baju selepas mandi...azizah memakai pijama biru youuuu...amran datang dari belakang, amran menghidu hidu macam hanjing zizah...baru pas mandi katekan...wangi la kan...amran merayu rayu cinta zizah kembali, melafazkan kata kata romantiknya...yang pasti zizah memang sudah tiada hati dengan amran...


"cinta saya hancur saat awak serahkan saya pada abang fariz"

"tapikan saya janji nak datang amek awak balek"

"awak ingat perkahwinan saya ni main main"


dahla zizah tuh tengah mengandungkan riso sioot tengok amran yang cube menodai dia...eh cuba memikat dia kembali...siap ajak larik lagik dari rumah tuh...


pastuh, eiii bongok nyer....amran ajak mimi pindah, pura pura sedih la konon, dia fitnah zizah masih cintakan dia lagik laaa....adoiiii geramm seyyy tengok citer nih...arghhhh bencik bencik...menjadi la yang tujuan amran nak porak porandakan keluarga zizah nih...


again, ni semua gara gara dendam...dendam kesumat...nauzubillah...mintak jauh...


Komen
6 Komen

6 comments:

nas aliff said...

oke..
so sweett..

(^ . ^) said...

nasib baik hany ada bleh cite..mlm td sblm kul 10.30 dah terlelap..sedar2 kul 1..huhuhu terlepas daa...

dari penceritaan hany mmng geram giless ngan amran nih..

sUfFeR8zInE said...

blog yang menarik :P

award untuk anda, display la di blog anda jika sudi :P

http://i842.photobucket.com/albums/zz347/suffer8zine/22awards.gif

(^ . ^) said...

hany ada game tag ke hany dah jwb..
http://soclose2213.blogspot.com/2010/04/1.html

Nor Aishah said...

kuat betul dendam amran tu ye.. hish klu ada org mcm ni ku tumbuk lumat je

suamihanyisterizuki said...

(' '): tinggal lagik 4 episod...nnti hany buat tag tu yer, xsempat lagik


suffer: thank u award, nnti hany amek n tampal kt blog

aishah: nauzubillah mintak jauh kan jd cenggitu..ameen