Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod 15


09 April 2010

Asmaradana Episod 15





Asmaradana episod 15 kini sudah agak klimaks yer...

wooo,
semalam seperti yang hany sinopsiskan...si Amran sudah hampir kantoi yer...dengan igauan dia menyebut nama Azizah...alih alih dia teruskan berdusta dengan isterinya, dengan mengatakan Azizah adalah adeknya yang telah meninggal semasa berusia 4tahun...wallaweiiiii pandai seyyy...


Azizah pula selamat melahirkan anak keduanya...diberikan nama AINA. Amran pulak sekarang aktif ke KL,rupenyer Amran nak sabotaj KALAM, di sebabkan dendam terhadap family Azizah. ye la dulu kan di di hina oleh mak mertua Azizah...di hina sehina hina nya...dengan mak dia sekali di hina....

Si Aria pulak, terjumpa gambar Amran bersama Azizah masa study dulu...and then ada orang bagitahu akan Azizah adalah somebody di KALAM. dan Aria pon mengetahui cerita sebenar dari mulut Amran. Aria jugak dah tahu aakn niat Amran nak sabotaj KALAM.

"u cintakan i tak"

"sayang...u tahu kan i sayangkan u"

"yer, u sayangkan i, tapi u tak cintakan i"


siooot jer, dahla si Aria tuh pregnant dengan darah tinggi lagik...pastu sekarang ade tekanan perasaan lak nih...isshhh tak dapek den bayangkan laaa...


Lagik sakit hati si Aria bila mana Amran berjaya dapatkan tender yang bernila RM50juta tuh...hahaha bukan nya bini dia lagik hepi, lagik sedih lak ada la...ye r, projek di KL, sah sah la Amran akan dapat jumpa Azizah nanti kan...

episod 15 ni berakhir dengan Aria mengalami pendarahan dan tak sedarkan diri....ayoooo, bersambong isnin hadapan


eiiii,
geram tol ngn amran, apesal ko tak berterus terang je dari awal, ko nak menipu pastu ko kantoi, then terpaksa gak ko cite hal sebenarnya. kan dah luka hati orang...kalau ko terus terang dari awal, pastu ko cakap je la itu hal lama, dah berlalu ha, kan sonang tuh...idoklersakit ati bini ko

(hany, ko jangan emo...cite je beb, kalu dia tak tipu, xder la meleret lak cite nih)


Komen
0 Komen

No comments: