Ini Wilayah Hijau: Alhamdulillah, hany bertuah ;)


28 April 2010

Alhamdulillah, hany bertuah ;)





hurmm Alhamdulillah...bertuah n rezeki hany..;)
hany jadik pengung ke 5505 di JEMARISENI , yang ni dapat t-shit, hehehe boleh bagi kat MZ...sronok sangat...even hadiah tak sampai lagik kan...xperla dah org nak bagi...mungkin dia ada keje so lambat la pos kan..takper sabau nunggu...


And ingat tak hany pernah buat entry pasal  BE MY 19,099th VISITOR, anjuran dokter faryn, hurmmm... dan Alhamdulillah, lagik sekali hany menjadi visitor yang bertuah itu...memuler macam betol ke nih number yang dokter tuh nak? ye ker...ok xper capture banyak2...pastu send...kan salah malu plak. hany siap tak tutup browser yang menunjukkan 19099 tuh sampai kul3ptg okeh. kes takot tersalah kan. hahahah almaklom ler orang jarang dapat number number bertuah ni...


And, hadiahnya adalah handbag...waa suker, jom tengok KELIK SINI, hehehe seyes bertuah nih..kan kan kan?


sukerrr sangat...and ni di kira hadiah besday kami la...sebab hany n MZ besday adlah di bulan mei ini...ameen semoga terus murah rezeki dan bertuah ameen...

Komen
4 Komen

4 comments:

Nani # said...

perghh sembonia tu..
yes u r lucky ;)

tahniah!

suamihanyisterizuki said...

harharhar harun salim bachik...

tak terbayang pon nak beli sendirik, br usha usha MZ nih nak adiah ape besday nnti....Alhamdulillah....

(^ . ^) said...

bestnya hany.. tahniah ek..

suamihanyisterizuki said...

huhu..alhamdulillah..rezeki ;)