Ini Wilayah Hijau: Again & Alone...


21 April 2010

Again & Alone...



ha, semalam...sampai 2kali hany ke JJ,
lunch hour hany poiii ngn cik teha kite (awat hang dah private kan blog hang, xbg permission lak tu), sampei jer poiiii watson lagik...hahaha poii tengok SS ler...hahaha ok ok dah kemaruk ngn SS, dato' siti o dato' siti...;) kali nih hany poiii ade akak tuh tengok usha usha jugak..bahagian lipstik, dah banyak yg kosong, igt lagik trial set hany cakap semalam? also dah ade ruang ruang kosong...wooo macam mendapat sambutan je nih...



usha usha jer kok...
blah and then poii mangan ler...lapaq woooo...kami makan kan bakers cottage. memuler dua dua orang nih nak makan roti la kan...pastu sampei je kat situh, dua dua cakap teringin nak makan spageti laaaa...hahaha roti la sangat kannn. so kami rembat set spageti ngn ice lemon tea, 6.30 only...;)


nyum nyum..sodap..ye ar tengah lapoo kan...


lepas makan, torus blah ke opishh ler...


and then,
around 6.15pm, hany pergi JJ lagik...again....hahaha and alone laaa. sape nak ikot petang 2 cenggini semua mau blah maaa...but this time, tak de ke watson lagik yer...xde jeling jeling SS lagik. hany pergi beli barang makanan lak. tetibe teringin nak minom hot coklat cadburry. waaaa...sedapnyer...fuhhhh...

mr.google, tq 4 da pix


pastu beli Keloggs, haha gatei nak try kan...



mr.google

sila kelik sini, untuk info...

pastu, terus laju laju blah...tapi kali nih, hany tak lagik parking kt luor, what da hell kan parking kat luor...hahaha berlagak dowh...sebabnye kali nih, banyak ruang kosong, and petang ni mcm tak ramei org. so hany berani la parking kt dalam.lagik pon hujan renyai renyai....


sampei je kat romah, terus hany bancuh Cadburry hot coklat tuh...fuhhh nikmat weihhh, puas...tertunai nafsu minom...beshhh. promise, sok x g jj dah...promise !!!


Komen
5 Komen

5 comments:

Nor Aishah said...

wah... syok jalan2 ke JJ kan.. bila kat dalam tu rasa tak nak balik pun ada..

nARd eLainY said...

besh gak jalan sensorang kann...freedom!

Rini Jy said...

sedapnya hot coklat. teringin lak ^^

MR Bang Miji said...

yeh..idup ganu..salam kenal gak..

suamihanyisterizuki said...

Aishah: seb baek tak gaji lagik...;)

nard: hehehe, betol tuh kekadng sronok sorg2 nih

Rini: sangat shedappp;)

bang Miji: eh kalu letak Bung Miji ok tak? hahaha