Ini Wilayah Hijau: kosong


26 April 2010

kosong




iNgat tak hany pernah buat entry tanya pasal broadband mana yang bagushhh? now nih tgh try gune maxis nih...hurmmm mcm slow jer area sini...adoiiii, celcom hany bleh try nanti nanti, tapi digi camne nak try eh...ni maxis pon gune as punye nih....


owhh, mcm tak leh berblog sangat malam ni, nak bawak ayah hany ke hospital nih...tak tahu la, harap harap ayah hany tak warded laa...ameen....pergi klinik pon dah banyak kali pergi...nak g hospital lak nih...harap harapa tak ade ape ape la..ameen...

** tgh nnunggu my MZ balek**
**tak tahu nak letak tajuk aper**

Komen
2 Komen

2 comments:

(^ . ^) said...

hany mcm mana nk letak follower mcm hany tu ek..dah try tp yang kuar cuma 4 aje..acane?

(^ . ^) said...

hany dah letak kat dalam tp bila tgk kat follower kanan kat dashboard tu cuma ada 4 aje..kat dalam list ada bnyk..acane tu?

hehehe dgn xde segan sugi terus tanya..hahahha..try post view tp cuma 4 aje..