Ini Wilayah Hijau: yer Miss Mirror, Hany jawab


21 April 2010

yer Miss Mirror, Hany jawab






Miss Mirror, sowiii lambat reply tag, seyes nak haplod gambau slowww bangat, terus xde nafsu nak jawab tag nih...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder. 
 ~ waaaa number 8 yer eh...ok ok buat sekarang...kalau xde folder ke 8 camno? hahaha banyak plak cekadak yer...
 
2. Select the 8th photo in that folder... 
~ ni foto ke 8 kan, kan kan... ok jap yerrrrr

3. Post that photo along with the story behind it  
~ ok, tengok bawah ni

 
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.
 ~ hehehe, balas dendam ker ni? ok ok kite tengok sape yang kena....



seperti korang tengok, MZ tengah mengisi borang. time ni kami kat Palace of the Golden Horses. Kami pergi sana sebab ade pelawaan dari ape punye agensi ntah...kami ke sana dan di bawa pusing pusing, geledah geledah Palace tuh selama 2jam. hahah sempoi tak MZ, simple gilosss, ngn tshirt cenggitu, ngn sliper sempoi...hahhaa, my Hero...

okieshh siappp...so sekarang nak tag:

1) iza_chomey
2) asfaliza
3) nik
4) soclose2213
5) cik nard
6) liza365
7) mekelatejawo
8) hafilah

(sowii tak link kan korang)

Komen
0 Komen

No comments: