Ini Wilayah Hijau: Asmaradana Episod 24


30 April 2010

Asmaradana Episod 24




Amran, again memukul mimi, sebab mimi telan ubat gugurkan kandungan tuh. bangang punyer amran...siooottt jer,hahaha emo dowh emo.mimi terhantuk di bucu katil semasa pergaduhan dengan amran. Amran ni memang dah physco laaa...boleh pulak menyanyi nyanyi sambil baring sebelah mimi yang dah terbaring mati tuh.


hahaha, CSI beb CSI. tetibe keluar forensik tengah sapu sapu nak cari kesan cap jari. and amran menangis nangis, kononya isteri dia di bunuh. dia pergi ke klinik bawak anak dia demam. iisteri dia tak ikot sebab tak larat mengandung, pening pening...pastu polis dah klasifikasikan kes itu sebagai rompakan...boleh pulak tengah nangis nangis...dia senyum kat azizah...kuanggg hajor betol laaa....


memang physco giler giler dowhhh....


Mimi, awal awal lagik telah buat wasiat...maybe dia dah bleh jangka yang dia akan meninggal kot...Amran masih lagik cuba nak membolot saham dan cuba merampas Kalam. memang kurang hajor betol laaa...Amran siap cakap, dia akan pecahkan kalam holdings dan jual...betol la ini kerana dendam kesumat kan...nauzubillah mintak jauh dari semua ni kan kengkawan...


hahaha,
korang ingat tak Infra holdings...hahaha amran pon dah xde ape2 kedudukan dah kat infra...ala company dia dengan bekas isteri dia sebelom mimi tuh...lawak dowhh citer nih..ha, yang duk mengadap nih pon lawak kan...hehehe....


dan...
Keajaiban berlaku..yeayyy! si fariz sudah ad aharapan untuk hidup...ye la kan, kata hero...tapi hurmm sudah tentu amran ada mengupah orang untuk mengekori zizah kan. sebabnya amran masih tak puas hati dan nak bunuh fariz jugak...


hihihi,
amran sekarang sedang di ganggu oleh "mimi"...hahaha giler la pasni jantan tuh...


and...fariz dah sedar...hehehehe, so ikoti selasa depan...last episod asmaradana ok


Komen
2 Komen

2 comments:

AISYAH HANI said...

Patut le kat ending tu Mimi tu dah macam hantu.. Memang dah jad hantu repenya eh??? Sempat tengok ending je semalam..huhuhu!

Jieda said...

Nasib baik part mula-mula tu ada citer di sini.start tengok semalam zizah kat opis lawyer.selasa depan last ye..